MapmyIndia InTouch for Windows 10

MapmyIndia InTouch for Windows 10

Опис

MapmyIndia InTouch за Windows 10 е најсовремен систем за следење на работната сила и управување со возниот парк кој е дизајниран да им помогне на бизнисите да ги насочат своите операции и да ја подобрат ефикасноста. Со своите најсовремени карактеристики, ова софтверско решение им обезбедува на бизнисите алатките што им се потребни за управување со нивната работна сила и следење на нивната флота во реално време.

Без разлика дали барате да го следите вашиот автомобил или работна сила на терен, мобилната апликација MapmyIndia InTouch е едношалтерското решение што го баравте. Со оваа моќна апликација, можете лесно да ги следите сите ваши IoT уреди од една локација, што го прави полесно од кога било досега да останете на врвот на вашите деловни операции.

Една од клучните придобивки од користењето на MapmyIndia InTouch за Windows 10 е неговата способност да обезбедува информации за следење во реално време. Ова значи дека секогаш можете да знаете каде се наоѓаат вашите возила или вработени во секое време, што ви овозможува да донесувате информирани одлуки за тоа како најдобро да ги распределите ресурсите и да управувате со вашите деловни операции.

Покрај моќните способности за следење, MapmyIndia InTouch нуди и низа други функции дизајнирани специјално за бизниси. На пример, софтверот вклучува напредни алатки за известување кои ви дозволуваат да генерирате детални извештаи за сè, од потрошувачката на гориво и распоредот за одржување на возилото до нивоата на продуктивност на вработените и многу повеќе.

Друга клучна придобивка од користењето на MapmyIndia InTouch е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење, што им го олеснува брзото вклучување и работа дури и за оние кои не се технички. Без разлика дали сте искусен ИТ професионалец или штотуку почнувате во светот на технологијата, ова софтверско решение има се што ви треба за да успеете.

Ако барате IoT уред што ќе работи беспрекорно со мобилната апликација MapmyIndia InTouch, тогаш не гледајте подалеку од нашата широка палета на уреди достапни на http://www.mapmyindia.com/safemate/ http://www.mapmyindia.com /drivemate/ http://www.mapmyindia.com/tracking/. Овие уреди се специјално дизајнирани за бизнисите и нудат низа напредни функции како што се можности за следење GPS, алатки за известување во реално време и многу повеќе.

Генерално, ако барате моќен систем за следење на работна сила и управување со возниот парк што може да ви помогне да ги подигнете вашите деловни операции на следното ниво, тогаш не гледајте подалеку од MapmyIndia InTouch за Windows 10. Со своите напредни функции, леснотија на користење и сеопфатно известување навистина нема подобар избор кога станува збор за ефикасно управување со вашите деловни операции.

Целосни спецификации
Издавач MapmyIndia
Страница на издавачи http://www.mapmyindia.com/mobile-apps/maps-on-mobile
Датум на издавање 2017-06-20
Датум на додавање 2017-06-20
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 68

Comments: