Soundicity for Windows 10

Soundicity for Windows 10

Windows / Foxhill Gate Application Design Limited / 81 / Целосни спецификации
Опис

Soundicity за Windows 10 е софтвер за забава што ви овозможува да ги контролирате вашите уреди Logitech Squeezebox со вашиот таблет Windows 8.1. Со Soundicity, можете лесно да управувате и да ја репродуцирате вашата музичка колекција на кој било од вашите уреди Squeezebox, без разлика дали се поврзани со локален сервер или www.mysqueezebox.com.

Овој софтвер е совршен за секој кој сака музика и сака да има целосна контрола над својот аудио систем. Без разлика дали организирате забава или само се релаксирате дома, Soundicity го олеснува создавањето на совршена плејлиста и уживање во висококвалитетен звук од сите ваши уреди.

Клучни карактеристики:

- Контролирајте ги вашите уреди Logitech Squeezebox: со Soundicity, можете лесно да управувате и да репродуцирате музика на кој било од вашите уреди Logitech Squeezebox од вашиот таблет Windows 8.1.

- Поддршка за локални сервери: Ако имате поставено локален сервер, Soundicity автоматски ќе го открие и ќе ви овозможи пристап до целата музика зачувана на него.

- Поддршка за www.mysqueezebox.com: Ако претпочитате да го користите www.mysqueezebox.com како ваш музички извор, Soundicity има целосна поддршка и за оваа услуга.

- Лесен за користење интерфејс: интерфејсот е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста, така што дури и почетниците корисници можат брзо да започнат со користење на софтверот.

- Висококвалитетна репродукција на аудио: уживајте во висококвалитетна аудио репродукција од сите ваши уреди Logitech Squeezebox.

Како работи:

За да започнете со Soundicity, едноставно преземете го софтверот на вашиот Windows 8.1 таблет. Откако ќе се инсталира, отворете ја апликацијата и поврзете ја со еден или повеќе од вашите уреди Logitech Squeezebox.

Ако имате поставено локален сервер, Soundicity автоматски ќе го открие и ќе ви овозможи пристап до целата музика зачувана на него. Алтернативно, ако претпочитате да го користите www.mysqueezebox.com како извор на музика, едноставно најавете се користејќи ги деталите за вашата сметка.

Откако ќе се поврзете, користете го интуитивниот интерфејс за да пребарувате низ сите достапни песни и албуми со цел да креирате плејлисти или да изберете поединечни песни за репродукција. Можете исто така да ги прилагодите нивоата на јачина на звук директно од самата апликација.

Севкупни придобивки:

Soundicity нуди бројни придобивки што го прават суштинска алатка за секој што сака да слуша музика на нивните уреди Logitech Squeezebox. Некои клучни придобивки вклучуваат:

- Целосна контрола над вашата музичка колекција: со лесен за користење интерфејс на Soundicity и поддршка и за локални сервери и за услугите www.mysqueezobox.com; управувањето со големи колекции станува без напор.

- Висококвалитетна аудио репродукција од сите уреди: уживајте во висококвалитетна аудио репродукција од кој било уред поврзан преку оваа апликација

- Едноставен процес на поставување - Не е потребно техничко знаење!: Дури и ако технологијата навистина не е „ваша работа“, поставувањето на оваа апликација е доволно едноставно што секој може да го стори тоа без проблем!

Заклучок:

Во заклучок; ако контролирањето на секој аспект поврзан конкретно со репродукција на медиумски датотеки преку различни извори (локални сервери и онлајн услуги) звучи како нешто што вреди да се истражува понатаму, тогаш не гледајте подалеку од преземање и инсталирање на „Soundcity“ денес! Овој моќен, но сепак лесен софтвер за забава обезбедува сè што е потребно кога сакате целосна контрола врз целата медиумска библиотека додека уживате во висококвалитетен звук на повеќе платформи истовремено!

Целосни спецификации
Издавач Foxhill Gate Application Design Limited
Страница на издавачи http://www.foxhillgate.com/
Датум на издавање 2017-06-21
Датум на додавање 2017-06-21
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (ARM, x86, x64)
Цена $3.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 81

Comments: