keepsafe for Windows 10

keepsafe for Windows 10

Windows / Karishma singh / 904 / Целосни спецификации
Опис

KeepSafe за Windows 10 е софтвер за забава што ви овозможува да ги зачувате и заштитите вашите скапоцени моменти. Со оваа апликација, можете да снимате слики или да прикачувате постоечки и да ги заштитите од љубопитните очи. Без разлика дали се работи за лични фотографии, видеа или документи, KeepSafe гарантира дека вашите податоци остануваат безбедни.

Софтверот е дизајниран со кориснички интерфејс што го прави лесен за користење за секого. Има едноставен распоред со сите потребни функции прикажани на главниот екран. Можете лесно да се движите низ апликацијата и да пристапите до сите нејзини функции без никакви проблеми.

Една од најзначајните предности на KeepSafe е неговата способност да ги заштити вашите податоци од неовластен пристап. Апликацијата користи напредна технологија за шифрирање за да ги заштити вашите датотеки и да спречи пристап до нив од кој било друг освен вас. Ова значи дека дури и ако некој добие пристап до вашиот уред, нема да може да ги прегледува или украде вашите приватни информации.

Друга одлична карактеристика на KeepSafe е неговата функционалност за резервна копија. Апликацијата автоматски прави резервна копија на сите ваши датотеки во реално време за никогаш да не губите важни податоци дури и ако нешто се случи со вашиот уред. Можете исто така да изберете каде сакате да ги складирате овие резервни копии - или локално на вашиот уред или во услугите за складирање облак како Google Drive или Dropbox.

KeepSafe нуди и различни опции за прилагодување за да можете да ја персонализирате апликацијата според вашите преференции. Можете да ја промените бојата на темата, да поставите PIN-код за дополнителна безбедност, па дури и да креирате различни албуми за организирање различни типови датотеки.

Покрај овие карактеристики, KeepSafe обезбедува и одлични услуги за поддршка на клиентите во случај да наидете на какви било проблеми додека ја користите апликацијата. Нивниот тим за поддршка е достапен 24/7 преку е-пошта или разговор во живо и ќе ви помогне веднаш со какви било прашања или грижи.

Генерално, KeepSafe за Windows 10 е одличен софтвер за забава што обезбедува врвни безбедносни карактеристики заедно со практични опции за резервна копија и поставки за прилагодување. Ако барате апликација која ви овозможува да ги чувате сите ваши драгоцени моменти безбедни, а сепак да бидат лесни за користење и приспособливи - тогаш не гледајте подалеку од KeepSafe!

Целосни спецификации
Издавач Karishma singh
Страница на издавачи http://keepsafekarishma.blogspot.com/
Датум на издавање 2017-06-22
Датум на додавање 2017-06-22
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за начин на живот
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 904

Comments: