Expedia Hotels, Flights, Cars & Activities for Windows 10

Expedia Hotels, Flights, Cars & Activities for Windows 10

Опис

Дали планирате патување и барате лесен и лесен начин да резервирате хотел, лет или изнајмување автомобил? Не гледајте подалеку од апликацијата Expedia Hotels, Flights, Cars & Activities за Windows 10. Со нашата гаранција за најдобра цена, можете да бидете сигурни дека секогаш го добивате најдобриот договор.

Заштедете многу на хотелските соби со нашата апликација. Можете стандардно да ја поставите вашата моментална локација за брза резервација во движење или пребарување по град или одредена локација. Погледнете ги рецензиите од вистинските хотелски клиенти и подредете по цена, зделки или рецензии веднаш. Без разлика дали барате хотелски соби со пристапни цени или луксузни апартмани со 5 ѕвезди, тоа е ваш избор -- плаќајте кога резервирате или при пријавување за одредени хотели.

Резервирањето лет никогаш не било полесно со нашата апликација. Можете да резервирате лет до каде било во светот и веднаш да ги сортирате по цена, времетраење или време. Пребарајте по име на аеродром, град или код на аеродром за да го најдете совршениот лет што одговара на вашиот распоред и буџет.

Откако ќе слетате на вашата дестинација, уживајте во изнајмување автомобил за повратен пат од кој било аеродром - без такса за откажување! Резервирајте изнајмување автомобил до 30 минути однапред и изберете од нашиот избор на стандардни опции за изнајмување автомобили, како и луксузни автомобили и теренци.

Резервирањето е брзо и лесно со нашата апликација - веќе сте најавени? Резервирајте за помалку од 30 секунди! Плус, заработете поени на Expedia+ за мобилни резервации. За оние патувања во последен момент каде времето е од суштинско значење - резервирајте пријавување истата ноќ до 5 часот наутро (само одбрани хотели).

Ниту, гледањето на вашата маршрута никогаш не било полесно! Погледнете ги претстојните патувања што сте ги резервирале преку апликацијата, како и на интернет, сето тоа на едно место. Отворете ја апликацијата кога е време за патување и веднаш погледнете ги сите детали за вашето патување.

Накратко: Апликацијата Expedia Hotels, Flights Cars & Activities е суштинска алатка за секој кој сака патување, но мрази да се занимава со комплицирани процеси на резервации. Со својот кориснички интерфејс дизајниран специјално за корисниците на Windows 10; оваа апликација го олеснува резервирањето летови/хотели/автомобили, а истовремено обезбедува пристап до ексклузивни зделки што не се наоѓаат на друго место на интернет!

Целосни спецификации
Издавач Expedia
Страница на издавачи http://www.expedia.com
Датум на издавање 2017-06-23
Датум на додавање 2017-06-23
Категорија Патува
Под категорија Транспорт
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 346

Comments: