Peppa Pig All Series for Windows 10

Peppa Pig All Series for Windows 10

Опис

Peppa Pig All Series for Windows 10 е домашен софтвер кој го носи саканиот детски лик, Peppa Pig, на екранот на вашиот компјутер. Оваа апликација ги вклучува сите епизоди од популарната анимирана серија, што им олеснува на децата да ги контролираат и гледаат нивните омилени епизоди кога сакаат.

Пепа прасе е енергично прасе кое живее со своето семејство - мама прасе, тато прасе и малиот брат Џорџ. Нејзините авантури секогаш завршуваат среќно со гласни шмркања од смеа. Со овој софтвер, децата можат да им се придружат на Пепа и нејзините пријатели во нивните возбудливи авантури во удобноста на нивниот дом.

Апликацијата е дизајнирана имајќи ги предвид малите деца и има едноставен интерфејс што им олеснува да се движат низ различни епизоди. Шарената графика и привлечните анимации ќе ги забавуваат децата додека ги гледаат лудорите на Пепа.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е тоа што ги вклучува сите епизоди од серијата. Децата можат да изберат од преку 200 епизоди со Пепа и нејзиното семејство додека заедно одат во авантури исполнети со забава. Без разлика дали станува збор за скокање во калливи барички или одење на кампување, секогаш има нешто ново да откриете со Пепа.

Родителите ќе ценат колку е лесно да се користи и овој софтвер. Апликацијата не бара поставување или инсталација - едноставно преземете ја на вашиот уред со Windows 10 и почнете да гледате веднаш. Плус, бидејќи сите епизоди се вклучени во еден удобен пакет, нема потреба да се грижите за купување поединечни ДВД-а или услуги за стриминг.

Севкупно, Peppa Pig All Series за Windows 10 е одличен избор за родителите кои бараат забавен и едукативен начин да ги забавуваат своите мали деца дома. Со своите привлечни анимации и едноставниот интерфејс, децата ќе сакаат да го гледаат нивното омилено прасе како оди во возбудливи авантури од време на време.

Клучни карактеристики:

- Ги вклучува сите епизоди од популарната анимирана серија

- Едноставен интерфејс дизајниран специјално за мали деца

- Шарени графики и привлечни анимации ги забавуваат децата

- Не е потребно поставување или инсталација - едноставно преземете го на вашиот уред со Windows 10

- Удобниот пакет ја елиминира потребата за купување поединечни ДВД-а или услуги за стриминг

Системски барања:

За непречено да ја стартувате целата серија Peppa Pig за Windows 10 без никакви проблеми:

- Компјутер со оперативен систем Microsoft Windows 10 (32-битен/64-битен)

- Intel Pentium IV процесор или повисок

- Минимално барање RAM: 1 GB RAM (препорачливо 2 GB)

- Минимално барање за слободен простор на хард дискот: Најмалку 500 MB слободен простор

Заклучок:

Како заклучок, ако барате забавен начин да ги забавувате вашите мали деца дома, истовремено обезбедувајќи им едукативна содржина, тогаш не гледајте подалеку од серијата Peppa Pig All Series за Windows 10! Оваа апликација ги вклучува сите епизоди од популарната анимирана серија во која се прикажани омилените прасиња - што им олеснува на децата да контролираат и гледаат кога сакаат! Со својот едноставен интерфејс дизајниран специјално за мали деца, заедно со шарени графики и привлечни анимации; родителите можат да бидат сигурни знаејќи дека нивното дете ќе се забавува додека учи вредни животни лекции од секоја епизода! Па зошто да чекаме? Преземете сега и дозволете му на вашето дете да се придружи на целата забава денес!

Целосни спецификации
Издавач MobiCartoon
Страница на издавачи http://www.mobicartoon.com/
Датум на издавање 2017-06-24
Датум на додавање 2017-06-24
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена $4.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 100

Comments: