Marine Vessel Finder Free for Windows 10

Marine Vessel Finder Free for Windows 10 1.1.8.0

Опис

Marine Vessel Finder Free for Windows 10 е моќна и лесна за употреба апликација која ви овозможува да ги следите бродовите и бродовите низ целиот свет. Без разлика дали сте поморски ентузијаст, морнар или само некој што е љубопитен за тоа што се случува на отворено море, оваа апликација е совршена за вас.

Со Marine Vessel Finder Free, можете да гледате информации во реално време за позициите на бродовите, маршрутите, брзините и многу повеќе. Апликацијата користи напредна технологија за собирање податоци од различни извори како што се AIS (Систем за автоматска идентификација), GPS (глобален систем за позиционирање) и други системи за следење. Ова значи дека можете да добиете точни и ажурирани информации за кој било брод во светот.

Една од најдобрите работи во врска со Marine Vessel Finder Free е неговиот кориснички интерфејс. Апликацијата има интуитивен дизајн што ја олеснува навигацијата и употребата дури и ако не сте запознаени со поморската терминологија или алатките за навигација. Можете да пребарувате за одредени бродови по име или број на ММО или да пребарувате низ различни категории како што се товарни бродови, танкери, патнички бродови, рибарски чамци итн.

Друга одлична карактеристика на Marine Vessel Finder Free е нејзиниот приказ на картата. Можете да ги видите сите пловни објекти во вашата област на мапа со детални информации како што се нивните имиња, типови на товар што го носат (ако е применливо), брзина преку земја (SOG), патека над земја (COG), насока на движење (HDG), оддалеченост од вашата локација (DST), итн. Можете исто така да зумирате/одзумирате на картата за да погледнете одблизу одредени области или пристаништа.

Морски бродови Пронаоѓач бесплатно, исто така, ви овозможува да поставите предупредувања за одредени бродови или области. На пример, ако има брод што ве интересира или ако има област каде што често минуваат многу бродови - како зафатена лента за транспорт - тогаш можете да поставите предупредување така што секогаш кога тој брод влегува/излегува од таа област или кога било кој брод поминува низ таа област - ќе добивате известувања преку е-пошта/СМС/известување со притискање.

Сепак; Ве молиме запомнете: оваа бесплатна верзија доаѓа со рекламирање што може да го одвлекува вниманието додека ја користите; но не грижете се! Ако рекламите премногу го мачат вашето искуство - имаме достапна друга верзија наречена „Marine Vessel Finder.Windows“ која целосно ги отстранува рекламите!

Во заклучок; дали сте заинтересирани да го следите сообраќајот за комерцијален превоз околу главните пристаништа ширум светот; следење на моделите на морски сообраќај во близина на крајбрежните региони; следењето на пријателите/членовите на семејството кои се надвор на море -или едноставно ја задоволуваат вашата љубопитност- Marine Vessel Finder Free for Windows 10 има сè покриено! Со своите сеопфатни карактеристики и кориснички интерфејс - овој софтвер сигурно ќе стане една од вашите омилени апликации за патување!

Целосни спецификации
Издавач ccristocea
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-06-24
Датум на додавање 2017-06-24
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија 1.1.8.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 229

Comments: