Win 10 Pro video player

Win 10 Pro video player

Опис

Win 10 Pro Video Player: The Ultimate Entertainment Software

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни видео плеери за да ги репродуцирате вашите омилени филмови и ТВ емисии? Дали сакате софтвер кој може да ги поддржува сите видео формати и да обезбеди извонредно доживување при гледањето? Не гледајте подалеку од Win 10 Pro Video Player – врвниот софтвер за забава за корисниците на Windows 10.

Со Win 10 Pro Video Player, можете да репродуцирате повеќе од 21 формати на видео, вклучувајќи MKV, MP4, AVI, WMV, MOV, MP3, WMA, FLAC и многу повеќе. Без разлика дали се работи за филм со висока дефиниција или видео клип со низок квалитет од камерата на вашиот телефон – овој софтвер може да се справи со сето тоа. Не треба да се грижите за преземање дополнителни кодеци или приклучоци бидејќи сè е вградено.

Една од најдобрите карактеристики на Win 10 Pro Video Player е неговата способност да репродуцира редовни и строго шифрирани ДВД-а. Ако имате колекција на ДВД-а што сакате да ги гледате на вашиот компјутер без мака - овој софтвер ве опфати. Лесно поддржува и комерцијални и домашни ДВД-а.

Но, тоа не е сè - Win 10 Pro Video Player исто така ви овозможува да преземате видео-филмови музика од над 300+ видео-страници, вклучувајќи YouTube, Facebook и многу други. Не треба да користите симнувач од трета страна бидејќи сè е интегрирано во самиот софтвер. Само копирајте-залепете ја URL-то на видеото или аудио датотеката што сакате да ја преземете и оставете ја оваа неверојатна алатка да ја направи својата магија.

Корисничкиот интерфејс на Win 10 Pro Video Player е едноставен, но елегантен. Можете да приспособите различни поставки како што се соодносот, јазикот на преводот и големината на фонтот според вашите преференции. Контролите за репродукција се интуитивни со опции како репродукција/пауза/стоп/премотување назад/брзо напред достапни на вашите прсти.

Ако сте некој што сака да гледа филмови во темни простории или ноќе - тогаш Win 10 Pro Video Player има нешто посебно и за вас! Доаѓа со функција за ноќен режим што го намалува напрегањето на очите со автоматско прилагодување на нивоата на осветленост врз основа на условите на амбиенталната светлина.

Како заклучок, ако барате се-во-едно софтвер за забава што поддржува повеќе формати на видеа/аудио-датотеки заедно со можности за репродукција на ДВД и функции за преземање преку Интернет - тогаш не гледајте подалеку од Win 10 Pro Video Player! Со неговиот лесен за користење интерфејс и моќните функции - сигурно ќе стане вашиот медија плеер за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач jeisai
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-06-25
Датум на додавање 2017-06-25
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за начин на живот
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
Цена $6.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 215

Comments: