HEOS Remote Preview for Windows 10

HEOS Remote Preview for Windows 10 0.8.45.0

Windows / Daniel Vistisen / 694 / Целосни спецификации
Опис

HEOS Remote Preview за Windows 10 е моќен софтвер за забава што ви овозможува лесно да ги контролирате вашите локални HEOS уреди. Без разлика дали сакате да проследувате музика, филмови или ТВ емисии, овој софтвер ве опфати. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, HEOS Remote Preview е совршено решение за секој што сака да го подигне своето забавно искуство на следното ниво.

Една од клучните карактеристики на HEOS Remote Preview е неговата способност да контролира повеќе HEOS уреди одеднаш. Ова значи дека можете лесно да се префрлате помеѓу различни соби во вашиот дом и да уживате во омилената содржина каде и да одите. Без разлика дали организирате забава или само се релаксирате дома, овој софтвер го олеснува создавањето совршена атмосфера.

Друга одлична карактеристика на HEOS Remote Preview е неговата компатибилност со широк опсег на аудио формати. Од MP3 и AAC до FLAC-датотеки со висока резолуција, овој софтвер може лесно да се справи со сите нив. Ова значи дека без разлика каков тип на музика или аудио содржина претпочитате, HEOS Remote Preview ве опфати.

Покрај неговите напредни можности за репродукција, HEOS Remote Preview нуди и низа опции за приспособување кои ви овозможуваат да го приспособите вашето забавно искуство точно како што сакате. На пример, можете да креирате приспособени листи за репродукција врз основа на вашите омилени изведувачи или жанрови, да ги приспособите поставките за EQ за оптимален квалитет на звукот, па дури и да поставите аларми и тајмери ​​за спиење така што вашата музика да престане да се репродуцира кога е време за спиење.

Се разбира, еден од најважните аспекти на кој било софтвер за забава е неговата леснотија на користење. За среќа, HEOS Remote Preview се истакнува и во оваа област. Неговиот интуитивен интерфејс им олеснува на корисниците на почетниците да започнат веднаш без никакви комплицирани процедури за поставување или збунувачки менија.

Можеби најдобро од сè е фактот дека HEOS Remote Preview доаѓа со 30-дневен бесплатен пробен период, така што корисниците можат да ги тестираат сите овие функции пред целосно да се посветат! Ова обезбедува мир на умот знаејќи дека сè работи на нивната мрежа пред да донесете какви било одлуки за купување!

Сепак, вреди да се напомене; додека оваа апликација обезбедува одличен начин за контрола на локалните уреди Heos - Треба да се забележи: оваа апликација не е официјална апликација „HEOS by denon“ ниту е поврзана со Denon на кој било облик или форма - НЕ МОЖЕ да се користи како алтернативен метод или за поставување Heos уреди! За тие цели; Ве молиме користете само официјални апликации обезбедени од самите Denon!

Во заклучок; ако барате лесно за користење, но моќно софтверско решение за забава, способно не само да го контролира, туку и да го подобри вашето слушање низ повеќе простории во вашиот дом, тогаш не гледајте подалеку од „далечински преглед на HEOs“!

Целосни спецификации
Издавач Daniel Vistisen
Страница на издавачи http://danielvistisen.com/heos-remote/
Датум на издавање 2017-06-25
Датум на додавање 2017-06-25
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 0.8.45.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена $3.99
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 694

Comments: