8 SoundCloud

8 SoundCloud

Windows / Delaire Damien / 490 / Целосни спецификации
Опис

8SoundCloud е софтвер за забава што нуди сосема нов свет на музика на корисниците на Windows 10. Овој извонреден музички плеер е направен за ВАС и вашиот уред, овозможувајќи ви да ја слушате сета музика што ја сакате, да истражувате нови содржини и многу повеќе.

Со 8SoundCloud, можете да истражувате во тренд музика и аудио доводи од целиот свет. Без разлика дали сте за поп, рок, хип-хоп или кој било друг жанр на музика, оваа апликација ве опфати. Можете лесно да пребарувате песни, уметници и други корисници користејќи го неговиот интуитивен интерфејс.

Една од најдобрите карактеристики на 8SoundCloud е неговата аудио функционалност во заднина. Ова значи дека дури и ако се префрлите на друга апликација или го заклучите екранот на вашиот уред додека ги слушате омилените песни на SoundCloud преку оваа апликација, аудиото ќе продолжи да се репродуцира во заднина без прекин.

Друга одлична карактеристика на 8SoundCloud е неговата способност да дозволува анонимно слушање. Можете да ја преземете апликацијата и да репродуцирате популарни песни или аудио без да креирате сметка. Меѓутоа, ако сакате да ги следите пријателите и изведувачите на SoundCloud преку оваа апликација или да пристапите до одредени функции, како што се коментирање на песни или креирање плејлисти, тогаш се препорачува да се регистрирате за бесплатна сметка.

Програмерите зад 8SoundCloud се погрижија нивниот производ да биде направен со љубов за уредите со Windows 10. Корисничкиот интерфејс е елегантен и модерен со лесни за користење контроли кои го прават лесно навигацијата низ различни делови од апликацијата.

Важно е да се напомене дека SoundCloud е услуга обезбедена од SoundCloud Ltd., но оваа апликација е имплементација од трета страна на нивниот API (Application Programming Interface) што значи дека не е поврзана со нив на кој било начин, освен за користење на нивната платформа како извор за стриминг содржина.

Сите песни не можат да се пренесуваат поради ограничувањата наметнати од Условите за користење на Soundcloud API кои забрануваат апликациите да нудат функционалност за преземање или кеширање, но бидете сигурни дека сè уште има многу достапни!

Како заклучок, ако барате извонреден софтвер за забава што овозможува непречено проследување на вашите омилени мелодии од целиот свет, тогаш не гледајте подалеку од 8Soundcloud! Тој нуди сè што може да се побара од таква апликација - трендовски доводи; опции за пребарување; репродукција на аудио во заднина; анонимно слушање; следење пријатели/уметници и многу повеќе!

Целосни спецификации
Издавач Delaire Damien
Страница на издавачи http://damiendelaire.com/privacy/taskmanager
Датум на издавање 2017-06-25
Датум на додавање 2017-06-25
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 490

Comments: