LEGO Juniors: Create & Cruise for Windows 10

LEGO Juniors: Create & Cruise for Windows 10 6.0.458.0

Windows / LEGO System A/S / 1568 / Целосни спецификации
Опис

LEGO Juniors: Create & Cruise for Windows 10 е забавна и привлечна игра која им овозможува на децата на возраст од 4-7 години да ја користат својата имагинација за да создадат свои LEGO возила и минифигури. Без купувања во апликација, оваа игра обезбедува безбедно и пријатно искуство за малите деца.

Играта се одликува со нови нивоа со привлечна глетка, како и нови модели кои обезбедуваат забавни искуства со нова градба и игра. Децата сега можат да си играат со хеликоптери и големи камиони, додавајќи уште поголема возбуда во играта.

Една од најдобрите карактеристики на LEGO Juniors: Create & Cruise е избирачот на минифигури, кој им овозможува на децата да мешаат и спојуваат различни возила со различни минифигури. Колку повеќе играат, толку повеќе се отклучуваат - обезбедувајќи бескрајни часови забава.

Светлите, забавни и пријателски анимации се придружени со оптимист саундтрак што придонесува за целокупното уживање во играта. Интуитивните икони и навигацијата ја олеснуваат играта за малите деца кои можеби сè уште немаат развиено вештини за читање или пишување.

Виртуелна градба со LEGO коцки е уште една возбудлива карактеристика на оваа игра. Децата можат да градат виртуелни комплети користејќи само неколку лесни допири на екранот на нивниот уред. Овие комплети стануваат дел од колоритната 3D сценографија за следното возење на вашето дете - обезбедувајќи многу инспирација за реални изданија на LEGO.

Родителите ќе ценат дека нема реклами од трети страни или линкови до веб-локации во оваа апликација - обезбедувајќи безбедна средина за искуството со игри на нивното дете.

LEGO Juniors: Create & Cruise е дел од поголемата линија LEGO Juniors дизајнирана специјално за деца на возраст од 4-7 години. Овие комплети содржат елементи за брз почеток и нумерирани претходно спакувани кеси кои можат да се направат без помош од мама или тато - што го прави секој мал градител дополнително горд.

За поддршка на апликацијата, контактирајте со Службата за потрошувачи на LEGO на http://service.lego.com/contactus/. Политиката за приватност и условите за користење на апликациите се прифаќаат по преземањето на оваа апликација; прочитајте повеќе на http://aboutus.lego.com/legal-notice/Privacy-Policyandhttp://aboutus.Lego.com/en-us/legal-notice/terms-of-use-for-apps.LEGOandtheLEGOlogoaretrademarksoftheLEGOGrou стр.

Севкупно, LEGO Juniors: Create & Cruise обезбедува одлично искуство со игри што ја поттикнува креативноста, а истовремено промовира безбедно онлајн однесување кај малите деца. Со својот интуитивен дизајн, привлечна механика за играње, енергична графика и оптимист саундтрак, оваа игра сигурно ќе го чува вашето дете да се забавува со часови!

Целосни спецификации
Издавач LEGO System A/S
Страница на издавачи http://service.lego.com/contactus
Датум на издавање 2017-06-25
Датум на додавање 2017-06-25
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 6.0.458.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 89
Вкупно преземања 1568

Comments: