Electric Loop Pads for Windows 10

Electric Loop Pads for Windows 10

Windows / JetSoft Studio / 835 / Целосни спецификации
Опис

Electric Loop Pads за Windows 10 е врвната музичка апликација која ќе ве натера да правите ритам и музика веднаш. Овој софтвер за забава доаѓа со 140 спремни за изведување дабстеп циклуси, а новата содржина ќе се доставува преку библиотеката Loop Pads. Со овој софтвер, можете да правите и ремиксирате музика, да мешате примероци и циклуси, да откривате нови жанрови и да креирате сопствен уникатен звук.

Вградената синхронизација на времето секогаш ве држи затворени во ритамот, за да можете да се фокусирате на создавање на вашето ремек-дело без да се грижите за проблемите со времето. Функцијата за синхронизација на темпото гарантира дека сите ваши циклуси се совршено синхронизирани за да се создаде беспрекорна песна.

Electric Loop Pads за Windows 10 содржи 160 професионално снимени циклуси кои покриваат широк спектар на стилови, вклучувајќи Dubstep, Drum and Bass, Hip Hop, Glitch Hop, UK Garage, Techno, Trap, House Moombahton Future Garage - со повеќе стилови наскоро! Апликацијата вклучува и 20 шарени влошки поделени во групи со ленти за напредок на секоја рампа за да ви помогнат да го следите вашиот напредок.

Овој софтвер за забава е совршен и за почетници и за искусни музичари. Без разлика дали сакате да создадете едноставен ритам или сложена композиција со повеќе слоеви звучни ефекти - Electric Loop Pads ве покрива!

Една од најдобрите работи за Electric Loop Pads за Windows 10 е нивната леснотија на користење. Не ви треба претходно искуство во музичка продукција или аудио инженерство за да започнете да ја користите оваа апликација веднаш. Едноставно преземете го од нашата веб-локација или Microsoft Store на вашиот уред со оперативен систем (ОС) Windows 10, инсталирајте го со само неколку кликања - потоа започнете да создавате!

Поставките содржат различни стилови на музика кои се движат од Dubstep до House Music, што им олеснува на корисниците кои не се запознаени со различни жанрови брзо да започнат без претходно знаење за нив.

Ако барате апликација која е забавна, но доволно моќна за да ви помогне да ја ослободите вашата креативност кога станува збор за правење битови или компонирање песни - не гледајте подалеку од Electric Loop Pads! Тој е бесплатен за користење, така што нема ризик да го испробате овој неверојатен софтвер денес!

Во прилог на неговите импресивни карактеристики споменати погоре; Electric Loop Pads, исто така, им овозможува на корисниците да ги снимаат своите креации директно во самата апликација, што значи дека можат лесно да ја споделат својата работа онлајн преку платформите за социјални медиуми како Facebook или SoundCloud итн., како и да ги извезуваат како WAV-датотеки доколку сакаат аудио излез со повисок квалитет. .

Друга голема работа за овој софтвер за забава е неговата стабилност; Работевме напорно зад сцената за да обезбедиме нашата апликација да работи непречено на сите уреди со оперативен систем Виндоус, без разлика дали се работи за машини од ниска класа или уреди за игри од висока класа! Меѓутоа, ако во кој било момент за време на користењето нешто тргне наопаку, ве молиме слободно испратете ни повратни информации на [email protected] за да можеме да го поправиме што побрзо заедно!

И на крај, но не и најмалку важно, не заборавајте да ја проверите и нашата најкул апликација DRUM PADS! Тоа е уште една одлична алатка дизајнирана специјално за тапанари кои сакаат поголема контрола врз нивното искуство со тапање додека сè уште можат да уживаат во свирењето на омилените песни итн., Па зошто да чекате? Преземете ги двете апликации сега и започнете да истражувате бескрајни можности денес!

Целосни спецификации
Издавач JetSoft Studio
Страница на издавачи http://jetsoft.com.vn/
Датум на издавање 2017-06-25
Датум на додавање 2017-06-25
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 835

Comments: