Kindle Previewer

Kindle Previewer 2.94

Опис

Kindle Previewer: Крајната алатка за прегледување на Kindle Books

Ако сте издавач или автор кој сака да произведе висококвалитетни Kindle книги, тогаш ви треба алатка која може да ви помогне да ја прегледате вашата содржина на сите уреди и апликации на Kindle. Таму доаѓа Kindle Previewer.

Kindle Previewer е графичка алатка за кориснички интерфејс која имитира како книгите се прикажуваат низ уредите и апликациите на Kindle. Со овој моќен софтвер, издавачите можат лесно да го прегледаат изгледот на нивната книга и да се погрижат нејзиниот текст да се прикажува правилно за која било ориентација или големина на фонтот.

Една од најдобрите работи за Kindle Previewer е неговата способност прецизно да ја прикажува вашата содржина на сите уреди и апликации на Kindle. Ова значи дека можете да бидете сигурни дека вашата книга ќе изгледа одлично без разлика на кој уред се чита.

Покрај неговите прецизни можности за рендерирање, Kindle Previewer поддржува и функции за прегледување како што се Text Pop-ups и Panel Views. Ова им овозможува на издавачите да видат точно како ќе изгледа нивната книга кога читателите ќе комуницираат со овие функции на нивниот уред.

Друга одлична карактеристика на Kindle Previewer е неговата брзина. Со режимот за автоматско превртување и режимот за превртување слика, издавачите можат брзо да ја прегледаат нивната содржина без да мора рачно да прелистуваат страници или слики. И со автоматски ажурирања за идни подобрувања, корисниците можат да бидат сигурни дека секогаш имаат пристап до најновите функции и подобрувања.

Генерално, ако сте сериозни за производство на висококвалитетни книги на Kindle, тогаш ви треба алатка како Kindle Previewer во вашиот арсенал. Неговата моќна функционалност им олеснува на издавачите да се погрижат нивните книги да изгледаат одлично на секој уред и апликација - па зошто да не ги пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Amazon.com
Страница на издавачи http://www.amazon.com
Датум на издавање 2017-06-25
Датум на додавање 2017-06-25
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 2.94
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 664

Comments: