doubleTwist Sync for Windows 10

doubleTwist Sync for Windows 10 2016.913.1915.0

Опис

doubleTwist Sync за Windows 10 е моќен софтвер за забава што ви овозможува да ги синхронизирате вашите iTunes плејлисти, оценки, видеа без DRM и повеќе со вашиот телефон со Android. Со овој софтвер, можете лесно да ја префрлите вашата музичка библиотека iTunes од вашиот Windows компјутер на вашиот уред со Android со само неколку кликања.

Една од најдобрите карактеристики на doubleTwist Sync е неговата способност да поддржува бесплатна синхронизација на iTunes преку USB. Ова значи дека можете брзо и лесно да ги префрлите сите ваши омилени песни и плејлисти од iTunes директно на вашиот телефон со Android без никакви проблеми. И ако сакате уште поголема удобност, има опционална премиум надградба за безжична синхронизација со помош на AirSync.

Друга одлична работа за doubleTwist Sync е тоа што ги поддржува сите главни уреди со Android, како што се телефоните од серијата Samsung Galaxy S, Galaxy Note, Motorola, Nexus и стотици други. Значи, без разлика каков тип на уред со Android имате, овој софтвер ќе работи беспрекорно со него.

Сепак, важно е да се забележи дека за некои функции за синхронизација да работат правилно со doubleTwist Sync на Windows 10, ќе треба да ја инсталирате придружната апликација наречена doubleTwist Player на вашиот телефон. Оваа апликација е достапна за преземање на Google Play Store и ќе се погрижи сè да работи непречено при синхронизирање помеѓу уредите.

Ако во кој било момент за време на инсталацијата или користењето на doubleTwist Sync за Windows 10 наидете на какви било проблеми или ви треба помош со што било поврзано со софтверот или самиот процес на синхронизација - не двоумете се! Посетете ја нашата веб-локација на https://www.doubletwist.com/ каде што нудиме сеопфатни ресурси за поддршка, вклучувајќи ЧПП и упатства дизајнирани специјално за корисници како вас кои бараат помош за почеток или решавање проблеми со кои може да се сретнат на патот.

Како заклучок: ако барате сигурен начин да ја синхронизирате целата ваша омилена музика од iTunes на уред со Android без да имате какви било проблеми со компатибилноста - тогаш не гледајте подалеку од doubleTwist Sync! Со својот лесен за користење интерфејс и широкиот опсег на поддржани уреди (вклучувајќи ги и синхронизирањето базирано на USB, како и безжичните опции), овој софтвер има се што е потребно за да се осигура дека секоја песна се пренесува беспрекорно секој пат!

Целосни спецификации
Издавач doubleTwist
Страница на издавачи http://www.doubletwist.com
Датум на издавање 2017-06-26
Датум на додавање 2017-06-26
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 2016.913.1915.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 (x86)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 176

Comments: