Mixfader dj - digital vinyl for Windows 10

Mixfader dj - digital vinyl for Windows 10

Опис

Дали сте музички ентузијаст кој сака да гребе и меша песни како професионален диџеј? Ако одговорот е да, тогаш Mixfader dj е совршената апликација за вас. Тоа е првата апликација која е целосно оптимизирана за гребење и ви ја обезбедува целосната функционалност на физичките грамофони. Со Mixfader dj, можете да произведувате висококвалитетно гребење во движење, да ја изострите вашата техника и да научите нови со упатства за гребење направени од про диџеи.

Mixfader dj е поврзан со Mixfader - првиот безжичен пренослив фејдер во светот. Заедно, тие ви овозможуваат невидено искуство со гребење кое имитира вистинско однесување на винил и прикажување на звук. Благодарение на револуционерната технологија Bluetooth со ултра ниска латентност, Mixfader dj веднаш реагира на вашите движења на Mixfader.

Интуитивен интерфејс

Специјално дизајнираниот единечен винил интерфејс на Mixfader dj ви дава поголема контрола врз вашите техники на гребење. Можете да ги вратите сите клучни карактеристики на грамофоните за диџеи, како што се префрлање помеѓу палубата А и палубата Б со еден клик или прелистување низ вашите песни користејќи еден широк аудио спектар со едноставен допир.

Еден централен спектар нуди графичко прикажување на звукот во реално време што ви помага да реализирате комбинации и соодветно да ги прилагодите вашите техники на гребење.

Звучен систем

Mixfader dj е опремен со автоматизирана аудио FX синхронизација на функцијата BPM (јамки и пребарување) што овозможува додавање до 8 жешки знаци на секоја палуба. Исто така, добивате пристап до пет опции за FX за звук: Phaser, Flanger, Echo, Reverb, Steel.

Имате можност да ги приспособите поставките за кривата со вкрстено избледување, како што се сечење со гребење или бавно сечење потопено според вашите преференции. Дополнително, овозможува прилагодување на точката на приклучување на MixFaders заедно со поставките за инерција на винил и прилагодување на почетната брзина.

Прекинувачот за хрчак овозможува обратен режим, додека анализата на звукот во реално време автоматски ги открива BPM-ите на песната што овозможува рачно прилагодување на јачината на звукот, како и доделување специфични улоги, како што се вкрстено избледување на јачината на звукот или контрола на тонот за секој од вашите микс федери.

Музичка библиотека

Со пристап до над 50 милиони песни од Soundcloud Deezer заедно со локални MP3-датотеки достапни директно од музичката библиотека на апликацијата; Сортирањето песни по BPM или времетраење станува лесно! Функцијата за автоматско зачувување гарантира дека податоците за песната (BPM и поставките) се зачувуваат автоматски по секоја сесија!

За MixFaders Dj

За повеќе информации за овој неверојатен софтвер посетете ја http://www.themixfaders.com/ каде што нудиме поддршка за клиенти преку е-пошта на [email protected]! Следете не на Facebook https://www.facebook.com/MixFADER/ или YouTube https://www.youtube.com/channel/UCLvnag-xcKaKioO1uWQefrg

Целосни спецификации
Издавач DJiT
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-06-26
Датум на додавање 2017-06-26
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 265

Comments: