Zipware

Zipware 1.5

Опис

Zipware е моќен и бесплатен zip софтвер кој е дизајниран да ги задоволи потребите на корисниците на Microsoft Windows. Ги поддржува сите главни формати за архивирање, вклучувајќи го и новиот формат RAR5, што го прави идеален избор за секој што сака лесно да ги компресира и декомпресира датотеките.

Со Zipware, можете да ракувате со мали и големи архиви со милиони датотеки без никакви проблеми. Софтверот е брз, стабилен и лесен за користење, што го прави совршен и за почетниците и за напредните корисници.

Една од најистакнатите карактеристики на Zipware е неговата поддршка за многу формати на архиви на Linux, како што се tar и gzip. Ова значи дека можете лесно да извлечете датотеки од архивите на Linux на вашиот компјутер со Windows без да инсталирате дополнителен софтвер.

Zipware, исто така, доаѓа со низа корисни алатки кои го прават уште поразновиден. На пример, можете да го користите вградениот истражувач на датотеки во софтверот за да пребарувате низ вашите архиви или да креирате нови. Можете исто така да ги шифрирате вашите архиви користејќи шифрирање AES-256 или да ги поделите на повеќе делови за полесно споделување.

Друга одлична карактеристика на Zipware е неговата способност беспрекорно да се интегрира со Windows Explorer. Ова значи дека можете да кликнете со десното копче на која било датотека или папка во Explorer и да изберете „Add to archive“ или „Extract here“ директно од контекстното мени.

Генерално, ако барате едноставен, но моќен зип софтвер кој ги поддржува сите главни формати за архивирање и е полн со корисни функции, тогаш не гледајте подалеку од Zipware!

Целосни спецификации
Издавач Zipware
Страница на издавачи https://www.zipware.org/
Датум на издавање 2017-06-27
Датум на додавање 2017-06-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 14
Вкупно преземања 1433

Comments: