Addiction Solitaire for Windows 10

Addiction Solitaire for Windows 10

Windows / MilanWorldwideGames / 188 / Целосни спецификации
Опис

Addiction Solitaire за Windows 10 е класична игра со карти во која уживаа милиони луѓе ширум светот. Оваа бесплатна игра е совршена за секој кој сака да игра пасијанс и сака да проба нешто ново.

Целта на Addiction Solitaire е да ги распореди сите картички во четири реда, при што секој ред содржи картички од ист костум. Уловот е што можете да преместите картичка само ако е една ранг повисоко или пониско од картичката на врвот на купот. Ова го прави Addiction Solitaire предизвикувачка и заразна игра која ќе ве забавува со часови.

Една од најдобрите работи за пасијансот за зависност е неговата едноставност. Играта има правила што се лесни за разбирање, па дури и ако никогаш претходно не сте играле пасијанс, ќе можете брзо да го земете. Дополнително, бидејќи тоа е игра за еден играч, можете да играте со свое темпо без да чувствувате брзање или притисок.

Друга одлична карактеристика на Addiction Solitaire се неговите приспособливи поставки. Можете да изберете од различни позадини и дизајни на картички за да ја направите играта визуелно попривлечна. Можете исто така да го прилагодите нивото на тежина со менување на колку карти се делат одеднаш или со исклучување на совети и опции за отповикување.

Ако барате забавна и предизвикувачка игра со пасијанс која ќе ве забавува со часови, тогаш не гледајте подалеку од Addiction Solitaire за Windows 10. Со своите едноставни правила, приспособливи поставки и зависничка игра, оваа бесплатна игра е сигурна да станете еден од вашите омилени за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач MilanWorldwideGames
Страница на издавачи http://w8privacy.azurewebsites.net/privacy?dev=MilanWorldwideGames&app=2048%20MustHave&mail=bWlsYW53b3JsZHdpZGVnYW1lc0BnbWFpbC5jb20=&lng=En
Датум на издавање 2017-06-28
Датум на додавање 2017-06-28
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 188

Comments: