Free Sports Games for Windows 10

Free Sports Games for Windows 10

Опис

Дали сте спортски ентузијаст и барате возбудливи игри за играње на вашиот уред со Windows 10? Не гледајте подалеку од бесплатни спортски игри за Windows 10! Овој софтвер нуди широк избор на нови и возбудливи спортски игри кои сигурно ќе ве забавуваат со часови.

Со оваа верзија, ќе имате задоволство да играте некои нови спортски игри кои не се достапни во претходните верзии. Без разлика дали сте за кошарка, фудбал, тенис или кој било друг спорт, тука има нешто за секого. Графиката и играта се врвни, обезбедувајќи извонредно искуство што ќе направи да се чувствувате како да сте во средината на акцијата.

Една од најдобрите работи за бесплатните спортски игри за Windows 10 е нивната леснотија на користење. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на корисникот, па дури и ако не сте познавачи на технологијата, ќе можете лесно да се движите низ него. Можете лесно да ја пронајдете и изберете вашата омилена игра од дадената листа и да започнете да играте веднаш.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со различни уреди. Без разлика дали имате десктоп компјутер или лаптоп кој работи на оперативен систем Windows 10, овој софтвер ќе работи беспрекорно на двете платформи без никакви проблеми.

Но, она што навистина ги издвојува Бесплатните спортски игри за Windows 10 од другите слични софтвери е неговата разновидност на игри. Со повеќе од десет различни спортски игри за избор, вклучувајќи кошарка, фудбал, тенис и повеќе - тука има нешто за секого! Секоја игра има уникатни карактеристики што ја прават да се издвојува од другите во својата категорија.

На пример:

- Во Basketball Stars: Shoot Hoops & Dunk Game играчите можат да се натпреваруваат едни против други онлајн или офлајн додека се обидуваат да освојат што повеќе поени.

- Во Soccer Stars: Football Kick Game играчите можат да го изберат својот омилен тим и да се натпреваруваат против други онлајн додека се обидуваат да постигнат голови.

- Во Tennis Clash: Забавни спортски игри играчите можат да ги предизвикаат своите пријатели или случајни противници онлајн додека се обидуваат да станат врвен тениски шампион!

Во прилог на овие популарни наслови споменати погоре, има и неколку други возбудливи опции како што е Bowling King: The Real Match Game каде играчите можат да се борат еден против друг онлајн; Golf Battle: Mini Golf Multiplayer Game каде што можат да играат мини-голф; Pool Billiards Pro што им овозможува да уживаат во билијард на базен; Skateboard Party 3 Lite ft Greg Lutzka што им овозможува да изведуваат трикови со скејтборд; Светска турнеја за забава за сноуборд која ги носи сноуборд низ целиот свет; Мајстор за сурфање кој им овозможува да возат бранови како професионален сурфер!

Целокупните бесплатни спортски игри за Windows 10 обезбедуваат одлично искуство со игри со висококвалитетна графика и непречена игра на сите уреди што работат на оперативниот систем Windows. Совршено е без разлика дали сакате да играте сами или да ги предизвикувате вашите пријатели онлајн - па зошто да чекате? Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач JL Productions
Страница на издавачи https://www.microsoft.com/en-us/store/search/apps?q=JL%20Productions%20inc.
Датум на издавање 2017-06-28
Датум на додавање 2017-06-28
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 94

Comments: