Stream Beta: free music player for YouTube for Windows 10

Stream Beta: free music player for YouTube for Windows 10 0.3.36.0

Опис

Дали сте уморни постојано да се префрлате помеѓу картичките на YouTube и да се борите да ги пронајдете вашите омилени музички видеа? Не гледајте подалеку од Stream Beta, бесплатниот паметен музички плеер за YouTube. Со Stream, можете да пристапите до сите ваши омилени музички видеа на YouTube на едно место, со убаво и корисничко фокусирано искуство.

Ова е првата верзија на апликацијата и ние сметаме на вашите повратни информации за да ја подобриме. Ве молиме слободно контактирајте го нашиот тим за поддршка на [email protected] со какви било коментари или предлози.

Паметен плеер на YouTube

Stream нуди различни функции што го олеснуваат навигацијата низ вашите омилени музички видеа. Можете да гледате видеа на цел екран или да ги намалите на пловечки скокачки прозорец за полесна навигација. Поместете го пловечкиот скокачки плеер каде и да сакате на екранот за да не ви застане на патот додека прелистувате други веб-локации или апликации.

Создадете плејлисти директно од апликацијата и поврзете го Stream со вашата сметка на YouTube за да можете да увезете постоечки плејлисти. Ова го олеснува следењето на сите ваши омилени песни без да барате низ повеќе јазичиња.

Целата музика што ви треба и повеќе

Со пристап до милиони бесплатни музички видеа на YouTube, Stream има се што ви треба кога станува збор за наоѓање нови изведувачи и жанрови. Прелистувајте дневни песни на топ листите од целиот свет или истражете над 100 различни жанрови, вклучувајќи електронски, соул, хип-хоп, реге, ритам и блуз, диско, џез и многу повеќе.

Пристапете до неодамна гледаните и допаднатите видеа со само еден клик или откријте нови содржини препорачани само за вас врз основа на она што ви се допаѓа. Со интуитивниот интерфејс на Stream и моќните можности за пребарување, наоѓањето нова музика никогаш не било полесно!

Придружете се на нашата заедница

Придружете се на нашата заедница на Facebook на https://www.facebook.com/streamplayerapp/ каде што споделуваме ажурирања за новите функции, како и совети за тоа како најдобро да ја искористиме нашата апликација! Ако имате какви било проблеми или имате коментари/предлози, ве молиме контактирајте не на [email protected] - ние ќе се потрудиме да помогнеме брзо да ги решиме сите проблеми за да може секој да ужива во користењето на овој неверојатен софтвер!

Во заклучок:

Stream Beta е одличен избор ако барате паметен музички плеер кој овозможува лесен пристап до сите ваши омилени содржини на YouTube на едно место! Со својот интуитивен интерфејс и моќните можности за пребарување, наоѓањето нови уметници никогаш не било полесно! Придружете се на нашата заедница денес со преземање на овој неверојатен софтвер сега!

Целосни спецификации
Издавач DJiT
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-06-28
Датум на додавање 2017-06-28
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 0.3.36.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 96

Comments: