Critical Strike Universal for Windows 10

Critical Strike Universal for Windows 10 1.7.4.0

Windows / MiniCraft International / 105 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате едноставна и фер игра со пукање FPS? Не гледајте подалеку од Critical Strike Universal за Windows 10. Оваа игра е совршена за играчи од сите нивоа на вештини, без разлика дали сте искусен ветеран или штотуку почнувате.

Една од најдобрите работи за Critical Strike Universal е тоа што е неверојатно лесно да се започне. Новите играчи ќе добијат митралез, ќе обноват картичка и ќе регрутираат скапоцен камен кога ќе се пријават. За да креирате сметка, едноставно внесете го вашето име и лозинка во менито Пријавување и притиснете „Регистрирај се“. Ако наидете на какви било проблеми додека ја играте играта, не двоумете се да контактирате со поддршката за корисници.

За да се обезбеди најдобро можно искуство со игри, препорачуваме да се поврзете со серверот за игри преку WIFI или 3G мрежа. WIFI се претпочита во однос на 3G бидејќи обезбедува поголеми брзини и постабилни врски. Ако имате проблеми со поврзувањето со серверот, проверете ја состојбата на мрежата на телефонот пред да се обидете повторно да се поврзете.

Откако ќе се поврзете на серверот, време е да ги земете пушките и да тргнете во битка со вашите мали другари! На патот ќе наидете на многу слатки војници кои ве чекаат да им се придружите на нивните редови. Со толку многу кул пиштоли на располагање, нема ограничување за тоа што можете да постигнете во оваа возбудлива онлајн игра со повеќе играчи.

Но, немојте да мислите дека оваа игра е само за пукање - има и многу паметни играчи кои ве чекаат на бојното поле! Без разлика дали претпочитате тимска игра или да одите соло против други играчи од целиот свет, Critical Strike Universal има по нешто за секого.

Како заклучок, ако барате забавна и привлечна игра со снимање FPS што нуди и едноставност и правичност во механиката на игра - не гледајте подалеку од Critical Strike Universal за Windows 10!

Целосни спецификации
Издавач MiniCraft International
Страница на издавачи http://myapppolicy.com/app/minivideoeditor
Датум на издавање 2017-06-29
Датум на додавање 2017-06-29
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија 1.7.4.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена $5.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 105

Comments: