KidStream for YouTube for Windows 10

KidStream for YouTube for Windows 10 2.0.1.0

Опис

KidStream за YouTube за Windows 10 е домашен софтвер кој го обезбедува најдобриот клиент за YT деца. Нуди широк избор на видеа и слики за деца, што гарантира дека вашите деца се забавуваат додека гледаат едукативна содржина.

Со KidStream, можете да бидете сигурни дека вашите деца се безбедни додека прелистуваат преку YouTube. Софтверот филтрира несоодветна содржина и прикажува само видеа погодни за деца. Ова значи дека не треба да се грижите дали вашето дете ќе се сопне на насилни или видеа на тема возрасни.

Корисничкиот интерфејс на KidStream е едноставен и лесен за навигација, што го прави совршен за мали деца кои можеби сè уште не се запознаени со технологијата. Софтверот има големи икони и копчиња, што го олеснува изборот на саканото видео или слика.

Една од истакнатите карактеристики на KidStream е неговата способност да креира плејлисти. Можете да креирате сопствени листи за репродукција врз основа на интересите или образовните потреби на вашето дете. Ова значи дека можете да креирате листа на видеа што се усогласуваат со она што вашето дете го учи на училиште или што ужива да го гледа во слободното време.

Друга одлична карактеристика на KidStream е неговата способност да презема видеа офлајн. Ова значи дека ако одите на долго возење со автомобил или некаде без пристап до интернет, вашето дете сѐ уште може да ги гледа своите омилени видеа без никакви прекини.

KidStream, исто така, им овозможува на родителите да постават временски ограничувања за тоа колку долго нивното дете може да го користи софтверот секој ден. Ова осигурува дека вашето дете не поминува премногу време пред екран и го охрабрува да се вклучи во други активности како играње надвор или читање книги.

Севкупно, KidStream за YouTube за Windows 10 е одличен избор за родителите кои сакаат нивните деца да имаат пристап до едукативни содржини, истовремено обезбедувајќи ја нивната безбедност на интернет. Со својот кориснички интерфејс, приспособливи листи за репродукција, можности за офлајн гледање и родителски контроли, овој софтвер обезбедува се што ви треба за вашите деца да се забавуваат и да бидат вклучени во активности за учење.

Целосни спецификации
Издавач Appcamp
Страница на издавачи http://schools.nyc.gov/RulesPolicies/PrivacyPolicy/default.htm
Датум на издавање 2017-06-29
Датум на додавање 2017-06-29
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 2.0.1.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (ARM, x86)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 109

Comments: