Cheerful Princess Makeup Game for Windows 10

Cheerful Princess Makeup Game for Windows 10

Опис

Cheerful Princess Makeup Game за Windows 10 е забавен и возбудлив домашен софтвер кој ви овозможува да ја посетите кралската церемонија како шармантна принцеза. Со оваа игра, можете да ја доживеете возбудата да бидете во присуство на многу уметници и познати личности, но прво, треба да ги промените вашите чувства и да примените совршена промена.

Оваа игра е совршена за секој кој сака мода, шминка и облекување. Тој нуди широк избор на модерни фустани, стилски пинафори и блузи, оригинални обетки и лавалие кои ќе ви помогнат да се трансформирате во стилска кралица на убавината на кралската церемонија.

Една од најдобрите карактеристики на играта Cheerful Princess Makeup Game е тоа што ви овозможува да станете познат шминкер. Можете да дадете оригинална мрсна боја за принцезата со менување на нијанси на кармин, бои на маскара, нијанси на сенки за очи, облик на веѓи и многу други предмети. Оваа функција им овозможува на играчите да експериментираат со различен изглед додека не го најдат оној кој најмногу им одговара.

Играта нуди и неверојатен избор на модни фустани како што се фармерки здолништа за кукли барби или оригинални ѓердани круни лавалиерски додатоци за модели на подиум фризури капи за шминка на женска слатка - сите дизајнирани да им помогнат на играчите да создадат свој уникатен стил.

Друга одлична карактеристика на играта „Cheerful Princess Makeup Game“ е нејзината способност за заштеда на фотографии. Играчите можат да зачувуваат фотографии направени за време на игра за да можат да ги споделат своите креации со пријателите или да ги чуваат како спомен.

Севкупно, оваа игра обезбедува часови забава додека им овозможува на играчите да ја истражуваат својата креативност во модниот дизајн и шминката. Без разлика дали барате нешто забавно да го правите сами или сакате да ги споделите вашите креации со други онлајн - Веселата игра за шминкање принцези има сè покриено!

Клучни карактеристики:

- Посетете ја кралската церемонија како шармантна принцеза

- Променете го Civvies и применете совршено преуредување

- Станете познат шминкер

- Експериментирајте со различен изглед

- Неверојатен избор на модни фустани и додатоци

- Зачувајте фотографии направени за време на играта

Системски барања:

За непречено извршување на играта Cheerful Princess Makeup Game на вашиот компјутер/лаптоп/таблет/телефон со Windows 10, потребно е најмалку:

• Процесор: Intel Core i3 или еквивалент на AMD.

• Меморија: 4 GB RAM.

• Графика: NVIDIA GeForce GTX 460/AMD Radeon HD 6870.

• DirectX: Верзија 11.

• Складирање: Потребен минимум достапен простор – 2 GB.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате забавен домашен софтвер кој ви овозможува да ја истражите вашата креативност во модниот дизајн и шминката, тогаш не гледајте подалеку од Веселата игра за шминкање принцези! Со својот обемен избор на модерни фустани, додатоци за фризури, капи, опции за шминкање на женската слатка - оваа игра има сè што е потребно за да создаде уникатни стилски изјави додека се забавувате во исто време! Па зошто да чекаме? Преземете сега од нашата веб-страница денес!

Целосни спецификации
Издавач Mobgams
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-06-29
Датум на додавање 2017-06-29
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 261

Comments: