IDAutomation Java Linear Barcode Package

IDAutomation Java Linear Barcode Package 17.06

Опис

IDAutomation Java Linear Barcode Package е сеопфатен сет на алатки што им овозможува на програмерите лесно да интегрираат автоматско баркодирање во нивните Java апликации. Овој пакет вклучува JavaBeans, аплети, Servlets и Class библиотеки кои можат да се користат на која било платформа со Java виртуелна машина, вклучувајќи Windows, Linux, Mac OSX, Unix, Solaris, HP/UX, AS/400 и OS/390.

Со поддршка за линеарни типови баркодови вклучувајќи ги кодовите 128, GS1-128, кодот 39 и ITF меѓу другите; овој пакет им овозможува на програмерите флексибилност да го изберат типот на симбологија што најмногу одговара на нивните потреби. Дополнително, поддржува и USPS Intelligent Mail IMb и 2D верзија достапни со QR-Code DataMatrix Aztec Maxicode и PDF417.

Секој тип на симбологија е комбиниран во една датотека JAR со вклучени Applet Servlet и Class Library. Ова им олеснува на програмерите брзо да ја интегрираат функционалноста за баркодирање во нивните апликации без да се грижат за управување со повеќе датотеки или зависности.

Една од клучните карактеристики на овој пакет е неговата способност да креира баркодови во веб-прелистувачите користејќи го сервлетот. Сервлетот може лесно да се вметне во динамичен HTML користејќи ја ознаката IMG, што го прави идеален за создавање динамични слики од баркод во лет. Програмерите можат да избираат помеѓу GIF JPEG SVG и EPS слики во зависност од нивните барања.

Пакетот за линеарни баркодови на Java IDAutomation е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење. Доаѓа со детална документација која обезбедува чекор-по-чекор инструкции за тоа како ефективно да се користи секоја компонента од пакетот. Дополнително, вклучени се неколку примероци на апликации кои покажуваат како различните компоненти на пакетот може да се користат заедно.

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно решение за интегрирање на автоматизирано баркодирање во вашите Java апликации, тогаш не гледајте подалеку од IDAutomation Java Linear Barcode Package!

Целосни спецификации
Издавач IDAutomation
Страница на издавачи http://www.idautomation.com/
Датум на издавање 2017-07-03
Датум на додавање 2017-07-03
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 17.06
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања JDK 1.4
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 60

Comments: