Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete

Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete 2017

Windows / Webroot Software / 104436 / Целосни спецификации
Опис

Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete е моќен и лесен безбедносен софтвер кој обезбедува заштита без нарушување на сите ваши уреди. Со технологијата базирана на облак, Webroot Internet Security Complete нуди сеопфатна заштита од најновите малициозен софтвер, фишинг и сајбер-напади.

Во Webroot, ја разбираме важноста на безбедноста на личните информации во денешното дигитално доба. Затоа постојано скенираме милијарди апликации, датотеки и веб-локации за да утврдиме каде и што е безбедно на интернет. Со ажурирања во реално време, Webroot штити од познати и сосема нови закани.

Покрај неговите напредни способности за откривање закани, Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete нуди и 25 GB простор за складирање облак и управувач со лозинки што ги чува информациите за најавување за да ги одржува вашите податоци безбедни и достапни од сите ваши уреди.

Нашиот систем за чистење ги брише приватните информации и ги подобрува перформансите на машината со отстранување на непотребните датотеки што го забавуваат вашиот компјутер. Дизајниран да работи без конфликт заедно со други безбедносни производи, безбедноста на Webroot без проблеми ве штити од компјутерски криминал без да ја наруши вашата секојдневна рутина.

Клучни карактеристики:

1. Заштита базирана на облак: нашата технологија базирана на облак обезбедува континуирана заштита од најновите закани од малициозен софтвер без да го забави вашиот уред или да го прекине работниот тек.

2. Ажурирања во реално време: Ние обезбедуваме ажурирања во реално време за да ве заштитиме од познати, како и од сосема нови закани кога ќе се појават.

3. Управувач со лозинки: Нашиот менаџер со лозинки безбедно ги складира ингеренциите за најавување за сите ваши сметки за да не мора да ги запомнувате сите поединечно.

4. Складирање во облак од 25 GB: Нудиме 25 GB безбедно складирање во облак за да можете да пристапите до важни датотеки од каде било на кој било уред додека ги чувате секогаш заштитени.

5. Систем за чистење: Нашиот систем за чистење ги отстранува непотребните датотеки што го забавуваат вашиот компјутер додека ги штити чувствителните податоци со трајно бришење на приватните информации.

Придобивки:

1. Сеопфатна заштита: Со нашите напредни способности за откривање закани во комбинација со ажурирања во реално време, обезбедуваме сеопфатна заштита и од познати и од новите закани на интернет.

2. Безбедност без мака: Дизајниран да работи беспрекорно заедно со други безбедносни производи без да предизвикува конфликти или пречки во секојдневните рутини

3. Подобрени перформанси: Нашиот системски чистач ги отстранува непотребните датотеки што ги забавуваат компјутерите додека ги штити чувствителните податоци со трајно бришење приватни информации

4. Cloud Storage & Password Manager: Пристапете до важни датотеки од каде било на кој било уред додека ги чувате заштитени во секое време со нашиот безбеден облак складирање и управувач со лозинки

Заклучок:

Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete е суштинска алатка за секој кој ја цени безбедноста на нивните лични информации на интернет. Со својот моќен, но лесен дизајн во комбинација со напредни способности за откривање закани, ажурирања во реално време, менаџер за лозинки и складирање во облак, обезбедува сеопфатна заштита и од познати и од новите закани . Работи беспрекорно заедно со други безбедносни производи без да предизвикува конфликти или пречки во секојдневните рутини. Значи, ако сакате сајбер-безбедност без проблеми, тогаш изберете Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete!

Преглед

Webroot SecureAnywhere Internet Security ги штити вашите чувствителни податоци и лични информации, без да се загрозат перформансите на компјутерот.

Добрите

Ефективен софтвер: за време на тестирањето, Webroot откри некои проблеми на машината за тестирање и ги отстрани.

Севкупна компјутерска безбедност: Овој софтвер ви овозможува да се заштитите од идни прекршувања со бришење привремени датотеки и да се осигурате дека избришаните датотеки не се обновуваат.

Јасност во дизајнот: Дизајнот на интерфејсот е многу добро осмислен. Дури и ако ова е првиот дел од софтверот за заштита со кој сте работеле, не би требало да имате проблем да сфатите како да го користите.

Конс

Структура на цени: Webroot користи структура на цените на годишно ниво за својот софтвер. Ова станува сè почеста појава во софтверот, но е тешко да се продаде во заштитата од вируси, кога сè уште има пакети за заштита од вируси кои се достапни за еднократна или дури и без трошоци.

Крајна линија

Кога станува збор за заштита на вашиот систем од интернет закани, Webroot SecureAnywhere Internet Security прави многу солидна работа и затоа е опција што вреди да се разгледа.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Webroot SecureAnywhere Internet Security 2015 година.

Целосни спецификации
Издавач Webroot Software
Страница на издавачи http://www.webroot.com/
Датум на издавање 2017-07-03
Датум на додавање 2017-07-03
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија 2017
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 104436

Comments: