OneNote Password

OneNote Password 2017.06.25

Windows / Thegrideon Software / 490 / Целосни спецификации
Опис

OneNote Password е моќна алатка за враќање на лозинката дизајнирана специјално за тетратки и секции на MS OneNote (датотеки .one). Овој напреден софтвер е способен за враќање на лозинките за сите верзии на OneNote, од 2003 до 2016 година. Со своите можности за брзо пребарување, OneNote Password може брзо да ги лоцира. една датотека и копии (направени резервни копии, кеш) за да ви помогнат да ги вратите изгубените или заборавените лозинки.

Една од клучните карактеристики на OneNote Password е неговата способност да изврши неколку конфигурабилни напади што може да се редат за прецизно поставување на опсегот за пребарување лозинка. Овие напади вклучуваат напади со речник со вклучени неколку јазици, брутална сила со избор на должина и множество знаци и мешани напади кои комбинираат независен речник, брутална сила или фиксни делови. Со практично бескрајни комбинации достапни за мешани напади и поддржани модификации на повеќе позиции, можете да бидете сигурни дека овој софтвер ќе ја пронајде вашата лозинка за кратко време.

Друга уникатна карактеристика на OneNote Password е нејзината напредна техника за обновување свесна за распоредот на тастатурата. Ова му овозможува на софтверот да конвертира во лет од еден распоред на тастатура во друг за време на процесот на враќање на лозинката. Дополнително, достапни се претходно поставени или сопствени опции за замена на знаци (на пр., L,l со 1 или T,t со 7) за дополнително да се подобри точноста на пребарувањето.

За да ве информираме за напредокот во процесот на враќање на лозинката, OneNote Password нуди аудио известувања, како и известувања по пребарувањето базирани на скрипта или веб-адреса. Можете исто така да ги извезувате/увезете вашите поставки за враќање на лозинката за идна употреба.

Лозинката на OneNote е високо оптимизирана со користење на кодови SSE2, AVX и AVX2, како и користење на графичкиот процесор (AMD/NVIDIA), со што се обезбедува најбрза можна брзина при враќање на лозинките. Дури и Intel HD Graphics интегрираните графички процесори може да се користат за цели на забрзување.

На пример: на процесор Intel Core i3 4130 на 3,40 GHz со верзија на OneNote 2003, овој софтвер можеше да постигне извонредна брзина до 1 700 000 поминувања/с!

Како заклучок, ако ви треба сигурна алатка која ќе ви помогне да ги вратите изгубените или заборавените лозинки од тетратките и деловите на MS OneNote (датотеки .one), тогаш не барајте подалеку од лозинката за OneNote! Неговите моќни карактеристики го прават суштинска алатка во секое деловно опкружување каде безбедноста на податоците е најважна!

Целосни спецификации
Издавач Thegrideon Software
Страница на издавачи http://www.thegrideon.com
Датум на издавање 2017-07-03
Датум на додавање 2017-07-03
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2017.06.25
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 490

Comments: