TP-Link AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C7 Firmware

TP-Link AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C7 Firmware 141204

Опис

Ако барате сигурен и со високи перформанси рутер, безжичниот двобенд гигабитен рутер TP-Link Archer C7 (AC1750) е одличен избор. Овој рутер нуди брзо и стабилно безжично поврзување, со брзина до 1750Mbps. Сепак, за да се осигурате дека вашиот рутер работи најдобро, важно е да го ажурирате фирмверот.

Таму доаѓа фирмверот TP-Link AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C7. Овој софтвер ви овозможува брзо и лесно да го преземете и инсталирате најновиот фирмвер за вашиот рутер Archer C7.

Со ова ажурирање на фирмверот, можете да уживате во подобри перформанси и стабилност од вашиот рутер. Ажурирањето вклучува поправени грешки, безбедносни подобрувања и нови функции што ја прават вашата мрежа поефикасна и побезбедна.

Една од клучните придобивки на ова ажурирање на фирмверот е подобрената безжична работа. Archer C7 веќе нуди Wi-Fi со двоен опсег со брзина до 1300Mbps на опсегот од 5GHz и 450Mbps на опсегот од 2,4GHz. Со ова ажурирање на фирмверот, можете да очекувате уште поголеми брзини и подобра покриеност низ вашиот дом или канцеларија.

Друга придобивка од ова ажурирање на фирмверот се подобрените безбедносни карактеристики. Ажурираниот фирмвер вклучува подобрувања на протоколите за шифрирање WPA3 кои помагаат да се заштитите од неовластен пристап или обиди за хакирање на вашата мрежа.

Покрај овие придобивки, ажурирањето на фирмверот на вашиот Archer C7 обезбедува и компатибилност со новите уреди кога ќе станат достапни на пазарот. Бидејќи технологијата брзо напредува секој ден, важно е нашите уреди да бидат компатибилни со нив за да не пропуштиме нови функции или можности.

За да го преземете овој софтвер едноставно посетете ја нашата веб-локација каде што им олеснивме на корисниците со обезбедување директна врска за преземање без никакви проблеми или забуни.

Генерално, ако сакате безжична врска со брзи перформанси заедно со подобрена безбедност, тогаш ажурирањето на фирмверот на TP-Link AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C7 треба да биде еден од главните приоритети бидејќи ќе ги подобри севкупните перформанси додека сè ќе биде безбедно во секое време!

Целосни спецификации
Издавач TP-LINK
Страница на издавачи http://www.tp-link.com
Датум на издавање 2017-07-05
Датум на додавање 2017-07-05
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 141204
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 523

Comments: