K Media Center For Karaoke Clubs

K Media Center For Karaoke Clubs 10.1

Опис

K Media Center For Karaoke Clubs е професионален софтвер за караоке плеер кој е дизајниран да ги задоволи потребите на комерцијалните караоке барови и ноќни клубови. Овој софтвер се користи за управување со листи за репродукција на видео караоке и списоци со песни MP3+G, што го прави суштинска алатка за секоја установа која нуди караоке услуги.

Со K Media Center For Karaoke Clubs, можете лесно да креирате и управувате со вашите сопствени листи за репродукција, осигурувајќи дека вашите клиенти имаат пристап до сите нивни омилени песни. Корисничкиот интерфејс на овој софтвер е многу професионално направен со можност за менување на кожата за ваш сопствен вкус. Многу е лесен за употреба и стабилен, што го прави сигурен избор за секој бизнис.

Една од клучните карактеристики на K Media Center For Karaoke Clubs е неговата поддршка за сите главни формати вклучувајќи CDG, VOB, DAT, MPG, AVI, MKV, MP4, WMV, ASF, RM и RMVB. Ова значи дека можете да репродуцирате буквално секој медиумски формат без да купувате скап хардвер или дополнителен софтвер.

Покрај неговите обемни можности за поддршка на формат на медиуми, K Media Center For Karaoke Clubs исто така има автоматски функција за креирање медиумска база на податоци што ви го олеснува организирањето на вашата музичка библиотека. Можете лесно да пребарувате низ вашата колекција по име на изведувач или наслов на песна, што го прави полесно од кога било досега да го пронајдете токму она што го барате.

Друга одлична карактеристика на K Media Center For Karaoke Club е неговата поддршка за функцијата за поставување на кориснички копчиња со далечински управувач. Ова ви овозможува вам или на вашите членови на персоналот кои управуваат со системот да ги приспособувате поставките според вашите преференци и да правите прилагодувања веднаш по потреба.

Севкупно, K Media Center за караоке клуб е одличен избор за секој кој сака сигурно и професионално решение за управување со караокестудио. Неговата леснотија на користење, стабилност и обемна поддршка на медиумскиот формат го прават идеален избор за бизниси од сите големини кои сакаат на своите клиенти да им обезбедат најдобро можно караоке искуство.

Целосни спецификации
Издавач Degang Mu
Страница на издавачи http://www.soft-music.net/
Датум на издавање 2017-07-11
Датум на додавање 2017-07-11
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 10.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10060

Comments: