K Media Center

K Media Center 10.1

Опис

К медиа центар: Врвен центар за семејна забава

Дали барате софтвер кој може да управува со вашите листи за репродукција на караоке и со содржината на HD/DVD/VCD филмови? Не гледајте подалеку од K Media Center! Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран специјално како врвен семеен центар за забава, но комерцијално се користи и во караоке барови и ноќни клубови.

Со K Media Center, можете лесно да управувате со вашите караоке плејлисти и да ги репродуцирате сите ваши омилени песни. Поддржува CDG караоке датотеки, за да можете да пеете заедно со сите ваши омилени мелодии. Плус, ги поддржува сите главни формати, вклучувајќи VOB, DAT, MPG, AVI, MKV, MP4, WMV, ASF, RM и RMVB.

Една од најдобрите карактеристики на K Media Center е неговата способност автоматски да креира медиумска база на податоци. Ова значи дека не треба да трошите часови за да ги организирате вашите медиумски датотеки - софтверот го прави тоа наместо вас! Ќе можете да најдете сè брзо и лесно со само неколку кликања.

Друга одлична карактеристика на K Media Center е неговата поддршка за функцијата за поставување на кориснички копчиња за далечинско управување. Ова значи дека можете да го контролирате софтверот од каде било во просторијата со помош на далечински управувач. Совршено е за забави или собири каде што секој сака да се вклучи во забавата!

Без разлика дали користите K Media Center дома или во комерцијален амбиент како караоке бар или ноќен клуб, овој софтвер има сè што ви треба за сите да се забавуваат. Па зошто да чекаме? Преземете го K Media Center денес и почнете да уживате во сите негови неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач Degang Mu
Страница на издавачи http://www.soft-music.net/
Датум на издавање 2017-07-11
Датум на додавање 2017-07-11
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 10.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 9876

Comments: