Cabela's Big Game Hunter Pro Hunts

Cabela's Big Game Hunter Pro Hunts 1.0

Опис

Cabela's Big Game Hunter Pro Hunts е врвна ловечка игра за оние кои сакаат да ја доживеат возбудата на ловот. Со совети од некои од најпознатите ловци во светот, вклучувајќи ги Вејд Мидлтон, Џим Шоки и Ралф и Вики Сианчиаруло, ќе можете да донесете дома поголем дивеч побрзо од кога било досега.

Една од истакнатите карактеристики на оваа игра е нејзината автентична ловечка балистика. Програмерите направија огромни напори за да се погрижат секоја снимка да се чувствува што е можно пореална. Од паѓање на куршум и ветер до однесување и следење на животните, сè е прецизно направено за да обезбеди извонредно искуство во ловот.

Но, не се работи само за пукање животни - Cabela's Big Game Hunter Pro Hunts исто така нуди огромна околина на отворен свет за да ја истражувате. Мапите се четири пати поголеми од која било претходна игра на Cabela's Big Game Hunter, што ви дава многу простор за шетање и откривање нови области.

За да ви помогне поефикасно да го пронајдете вашиот плен, во овој наслов се воведени неколку нови механики за играње. На пример, сега можете да користите двоглед или опсег за забележување за да ги извидувате животните од далеку пред да го направите вашиот потег. Можете исто така да поставите камери за патека или да користите повици и мириси за да ги привлечете животните кон вашата позиција.

Се разбира, ниту една ловечка игра не би била целосна без широк спектар на оружја на располагање. Во Cabela's Big Game Hunter Pro Hunts, има над 30 различни огнени оружја достапни за купување или отклучување во текот на играта. Секое оружје има своја уникатна статистика и карактеристики на ракување кои ќе влијаат на тоа како функционира во различни ситуации.

Покрај огненото оружје, има и неколку други алатки кои можат да ви помогнат во вашиот лов. Тие вклучуваат работи како држачи за дрвја за покачени гледни точки или ATV за брзо поминување на големи растојанија низ картата.

Севкупно, ако барате реално ловно искуство со многу длабочина и разновидност, тогаш не гледајте подалеку од Big Game Hunter Pro Hunts на Cabela!

Целосни спецификации
Издавач Activision
Страница на издавачи http://www.activisionvalue.com/
Датум на издавање 2017-07-11
Датум на додавање 2017-07-11
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена $29.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 822

Comments: