Media Player Classic Home Cinema Portable (64-bit)

Media Player Classic Home Cinema Portable (64-bit) 1.7.13

Windows / Media Player Classic - Homecinema / 16369 / Целосни спецификации
Опис

Media Player Classic Home Cinema Portable (64-битен) е моќен и разновиден медиа плеер кој нуди широк опсег на функции за корисниците на Windows. Овој лесен софтвер е дизајниран да обезбеди интуитивен и лесен интерфејс, што го прави лесен за навигација и употреба.

Како што сугерира името, Media Player Classic Home Cinema Portable (64-битна) е пренослива верзија на популарниот софтвер Media Player Classic Home Cinema. Ова значи дека можете да го носите со себе каде и да одите, без да мора да го инсталирате на вашиот компјутер.

Една од клучните карактеристики на овој медиа плеер е неговата способност да репродуцира широк опсег на видео формати. Ги поддржува најпопуларните типови на видео датотеки, вклучувајќи AVI, MPEG-1/2/4, WMV, MOV, MP4, MKV и FLV. Дополнително, има вградени кодеци за MPEG-2 видео и кодеци за LPCM, MP2 AC3 и DTS аудио.

Друга одлична карактеристика на Media Player Classic Home Cinema Portable (64-битна) е неговата поддршка за преводи. Може да прикажува преводи во различни формати како SRT или ASS датотеки. Можете исто така да ги приспособите поставките за преводот како што се големината на фонтот или бојата.

Медиа плеерот вклучува и подобрен MPEG разделник кој поддржува репродукција на VCD и SVCD со помош на неговиот VCD/SVCD/XCD читач. Ова го олеснува гледањето на вашите омилени филмови или ТВ серии на вашиот компјутер без никакви проблеми.

Покрај овие карактеристики, Media Player Classic Home Cinema Portable (64-битен) вклучува и AAC филтер за декодирање што го прави погоден за AAC репродукција во MP4-датотеки. Ова значи дека можете да уживате во висококвалитетен звук кога гледате видеа на вашиот компјутер.

Едно нешто што го издвојува овој медиа плеер од другите е неговите приспособливи опции за интерфејс. Можете да изберете од неколку различни скинови или теми за да го персонализирате изгледот и чувството на софтверот според вашите преференции.

Генерално, ако барате доверлив медиа плеер со напредни функции, но не сакате нешто премногу тешко или комплицирано, тогаш Media Player Classic Home Cinema Portable (64-битно) може да биде токму она што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Media Player Classic - Homecinema
Страница на издавачи http://mpc-hc.sourceforge.net/
Датум на издавање 2017-07-17
Датум на додавање 2017-07-17
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.7.13
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 14
Вкупно преземања 16369

Comments: