Dynu IP Update Client

Dynu IP Update Client 5.3

Опис

Dynu IP Update Client: Крајното решение за динамички DNS

Дали сте уморни од постојано менување на IP адресите што го отежнуваат хостирањето на вашата веб-страница или пристапот до вашиот компјутер од далечина? Не гледајте подалеку од Dynu IP Update Client, врвното решение за динамичен DNS.

Со Dynu IP Update Client, можете да ја хостирате вашата сопствена веб-локација или да пристапите до вашиот компјутер со далечински софтвер без разлика каква може да биде IP адресата на вашиот компјутер. Без разлика дали имате интернет конекција со dialup, DSL или кабелски модем каде што IP адресата на вашиот компјутер постојано се менува, Dynu IP Update Client ве покрива.

Ажурирањето поддржува IPv4 и IPv6 ажурирања и може да се работи како услуга на Windows. Корисниците можат да стартуваат повеќе примероци на клиентот за ажурирање на IP за да ажурираат збир на имиња на домаќини користејќи ја функцијата „Локација“. Ова значи дека без оглед на земјата на потекло, сите домени од највисоко ниво и имиња на домени од трето ниво ширум светот се поддржани од овој моќен софтвер.

Но, што всушност е динамична DNS технологија? Давателите на интернет услуги редовно ја менуваат вашата IP адреса, но со динамичен DNS можете да го задржите името на вашиот домен насочен кон моменталната IP адреса на вашиот домашен сервер или други уреди. Вашиот компјутер е поврзан на интернет и работи Dynu Client. Dynu Client ја следи IP адресата на вашите компјутери и ја известува на Dynu DNS серверите. Кога некој бара „yourname.dynu.com“, серверите Dynu DNS ги пренасочуваат кон вашиот компјутер исто како и InterNIC DNS серверите ги пренасочуваат барањата на „yourname.com“. Сега секој корисник на интернет може да се поврзе со вашиот компјутер веднаш со барање „yourname.dynu.com“.

Но, тоа не е сè - со функции како стандардниот MX рекорд (стандардно е mail.yourname.com), хостирањето на сервер за е-пошта никогаш не било полесно! Ќе имате неограничени персонализирани ([email protected]) адреси на е-пошта многу брзо и практично.

Dynu IP Update Client, исто така, нуди неспоредливи безбедносни карактеристики како што е шифрирањето SSL за безбедна комуникација помеѓу клиентите и серверите. Ова осигурува дека чувствителните информации како што се ингеренциите за најавување се заштитени од љубопитните очи.

Дополнително, нашиот тим за поддршка на корисници е достапен 24/7 преку е-пошта или разговор во живо доколку наидете на какви било проблеми додека го користите нашиот софтвер.

Па зошто да чекаме? Преземете го Dynu IP Update Client денес и искусете бесплатен хостинг и далечински пристап како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Dynu Systems
Страница на издавачи http://www.dynu.com/
Датум на издавање 2017-07-17
Датум на додавање 2017-07-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 5.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1914

Comments: