Diploma Drs

Diploma Drs 2015

Опис

Диплома Drs: The Ultimate Graphic Design Software for Creating Replacement Diplomas and Transscripts

Дали сте уморни од немањето диплома што секогаш ја заслужувате? Дали сакате да ги импресионирате пријателите, семејството или колегите со диплома што изгледа исто како вистинската работа? Не гледајте подалеку од Diploma Drs – врвниот софтвер за графички дизајн за креирање заменски дипломи и записници.

Со Diploma Drs, ќе ги имате сите алатки што ви се потребни за да креирате точни реплики на вашата оригинална диплома и препис. Без разлика дали сте ги изгубиле оригиналните документи или едноставно сакате да имате резервна копија, овој софтвер го олеснува создавањето замени со професионален изглед кои практично не се разликуваат од вистинските.

Значи, што точно можат да направат докторите со диплома? Еве подетален поглед на некои од неговите клучни карактеристики:

Лесен за употреба интерфејс: Дури и ако не сте искусен графички дизајнер, Diploma Drs е неверојатно лесен за користење. Интерфејсот е интуитивен и лесен за навигација, па дури и почетниците можат веднаш да започнат.

Приспособливи шаблони: Со десетици приспособливи шаблони за избор, лесно е да се најде оној што одговара на вашата оригинална диплома или препис. Можете да приспособите сè, од стилот и големината на фонтот до распоредот и шемата на бои.

Реални печати и потписи: Еден од најважните аспекти на која било диплома или препис се нејзините печати и потписи. Со Diploma Drs, можете да додадете печати и потписи со реален изглед што ќе ги измамат дури и најпребирливите очи.

Висококвалитетно печатење: штом вашиот дизајн ќе заврши, едноставно испечатете го на висококвалитетна хартија користејќи кој било стандарден печатач. Ќе се изненадите од тоа колку професионален изгледаат вашите документи за замена!

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни клиенти имаат да кажат за нивното искуство со Diploma Drs:

"Ја изгубив мојата диплома пред неколку години, но секогаш ми беше жал што немав резервна копија. Благодарение на докторите на диплома, можев да создадам точна реплика за само неколку минути!" - Сара Т., Њујорк

„Ми требаше препис за замена за мојата апликација за работа, но не сакав да платам стотици долари за еден од мојот универзитет. - Џон Д., Калифорнија

„Леле! Никогаш не мислев дека создавањето лажна диплома може да биде толку лесно! Само се шегувам – го користев овој софтвер како дел од шега со мојот пријател кој секогаш се фали со својата диплома“. - Мајк С., Тексас

Како заклучок, ако барате достапен начин да креирате замени дипломи или преписи без да го жртвувате квалитетот или автентичноста, не гледајте подалеку од Диплома Др. Овој моќен софтвер за графички дизајн има се што ви треба – приспособливи шаблони, реални печати/потписи, висококвалитетно печатење – сето тоа во едно практично пакување! Па зошто да чекаме? Нарачајте сега и почнете да создавате совршени реплики денес!

Целосни спецификации
Издавач Diploma Drs
Страница на издавачи http://diplomadrs.co
Датум на издавање 2017-07-18
Датум на додавање 2017-07-18
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 2015
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Open Office
Цена $25.49
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 81

Comments: