Adobe Captivate (32-bit)

Adobe Captivate (32-bit) 2017 Release

Windows / Adobe Systems / 258761 / Целосни спецификации
Опис

Adobe Captivate (32-битен) е моќен образовен софтвер кој им овозможува на корисниците лесно да креираат респонзивна содржина за е-учење. Со објавувањето во 2017 година, Adobe воведе паметна платформа за дизајн за е-учење која го поедноставува процесот на создавање интерактивни искуства за учење. Овој софтвер е идеален за едукатори, обучувачи и дизајнери на настава кои сакаат да креираат ангажирани и ефективни курсеви за е-учење.

Една од истакнатите карактеристики на Adobe Captivate е технологијата Fluid Boxes. Оваа иновативна функција оптимално го користи белиот простор за автоматско усогласување на објектите, со што значително го намалува времето за пишување. Со Fluid Boxes, можете лесно да креирате дизајни кои реагираат што се прилагодуваат на која било големина или ориентација на екранот.

Друга клучна придобивка на Adobe Captivate е неговата способност да ги трансформира наследените немобилни курсеви создадени во Adobe Captivate 8 и 9 во целосно одговорна mLearning содржина. Ова значи дека можете да ги ажурирате вашите постоечки курсеви без да треба да започнете од нула.

Покрај овие функции, Adobe Captivate нуди и пристап до преку 75.000 бесплатни средства за е-учење, како што се слики, видеа, аудио датотеки и многу повеќе. Овие средства може да се користат во вашите курсеви без никакви дополнителни трошоци или такси за лиценцирање.

Софтверот вклучува и привлечни квизови кои лесно се прилагодуваат и беспрекорно се интегрираат во содржината на вашиот курс. Можете да изберете од различни типови прашања, вклучувајќи прашања со повеќекратен избор, точно/неточно прашања и многу повеќе.

Интеграцијата на Adobe Typekit е уште една значајна карактеристика на овој софтвер која ви овозможува пристап до илјадници висококвалитетни фонтови за употреба во дизајните на вашите курсеви без да мора да ги купувате одделно.

Севкупно, Adobe Captivate (32-битна) обезбедува се-во-едно решение за создавање привлечна и ефективна содржина за е-учење брзо и лесно. Без разлика дали сте едукатор кој бара нови начини за ангажирање студенти или тренер кој бара подобри начини за доставување материјали за обука онлајн - овој софтвер има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2017-07-26
Датум на додавање 2017-07-26
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 2017 Release
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Барања This product may integrate with or allow access to certain Adobe or third-party hostedonline services ("Online Services"). Online Services are available only to users 13 andolder and require agreement to additional terms of use and Adobe's online privacy policy (see www.adobe.com/go/terms). Online Services are not available in all countries or languages, may require user registration, and may be discontinued or modified in whole or in part without notice. Additional fees or subscription charges may apply.
Цена Free to try
Преземања неделно 22
Вкупно преземања 258761

Comments: