Camelcamelcamel

Camelcamelcamel 1.0

Опис

Дали сте уморни од постојано проверување на Амазон за пад на цените на вашите омилени производи? Не гледајте подалеку од Camelcamelcamel, бесплатниот следеч на цени на Amazon кој следи милиони производи и ве предупредува кога цените паѓаат.

Со Camelcamelcamel, можете лесно да ја следите историјата на цените на кој било производ на Амазон и да добивате известувања кога цената ќе падне на ниво на кое ви одговара. Ова значи дека никогаш повеќе нема да пропуштите многу!

Но, Camelcamelcamel не е само следење на цените. Исто така, нуди голем број други функции кои ќе ви помогнат да го направите вашето онлајн шопинг искуство полесно и попријатно.

На пример, со екстензијата на прелистувачот на Camelcamelcamel, можете брзо да ја прегледате историјата на цените на кој било производ додека прелистувате Amazon. Ова го прави лесно да се види дали производот моментално се цени повисоки или пониски од неговата просечна историска цена.

Camelcamelcamel, исто така, нуди лесна за употреба функција листа на желби која ви овозможува да ги зачувате производите за подоцна и да добивате известувања кога нивните цени ќе паднат. Ова е совршено за оние моменти кога не сте сосема подготвени да купите, но сакате да внимавате на цените на производот.

И ако сте некој што сака да пазарува пред да купите, Camelcamelcamel ве опфати и таму. Веб-страницата нуди сеопфатни податоци за цените за илјадници трговци на мало низ мрежата, за да можете да ги споредувате цените и да ја најдете најдобрата можна зделка.

Значи, без разлика дали барате специфичен производ или само сакате да внимавате на цените воопшто, Camelcamlelamel е суштинска алатка за секој такт онлајн купувач. Пробајте го денес и почнете да штедите пари!

Целосни спецификации
Издавач Cosmic Shovel
Страница на издавачи http://cosmicshovel.com/
Датум на издавање 2017-07-26
Датум на додавање 2017-07-26
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 1.0
Барања за ОС Webware, Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 489

Comments: