VideoInfo Express

VideoInfo Express 1.2.3

Опис

VideoInfo Express: Крајната алатка за пребарување на видео метаподатоци

Дали сте уморни од тоа што не ги знаете деталите за вашите видео или аудио датотеки? Дали сакате да знаете сè што треба да знаете за медиумската датотека, од нејзината брзина на слики и резолуција до нејзината брзина на аудио и видео битови? Не гледајте подалеку од VideoInfo Express, врвната алатка за пребарување на видео метаподатоци.

VideoInfo Express е практичен софтвер кој ви овозможува да преземате метаподатоци од која било видео или аудио датотека. Со овој софтвер, можете лесно да дознаете информации како што се брзина на слики, резолуција, брзина на битови на аудио и видео, времетраење, енкодер и многу повеќе. Ова значи дека ќе ги имате сите информации на дофат на раката кога станува збор за управување со вашите медиумски датотеки.

Една од најдобрите карактеристики на VideoInfo Express е неговата проширена функција за анализа. Оваа функција обезбедува уште подетални информации за медиумска датотека. Можете да дознаете работи како што се информации за аудио и видео пренос, име на кодек, профил, тип на кодек, брзина на примероци и распоред на канали. Дополнително, овој софтвер обезбедува и информации за временската база кои можат да бидат корисни за уредување.

Друга одлична работа за VideoInfo Express е колку е лесно да се користи. Едноставно повлечете и пуштете ја вашата медиумска датотека во прозорецот на програмата или користете го копчето за пребарување за да ја изберете од директориумот на вашиот компјутер. Откако ќе се вчитаат во прозорецот на програмата, сите метаподатоци ќе бидат прикажани во формат што лесно се чита.

Но, тоа не е се! ВидеоИнфо Експрес, исто така, поддржува сериска обработка што значи дека можете да повратите метаподатоци за повеќе датотеки одеднаш. Оваа функција заштедува време дозволувајќи им на корисниците брзо да обработуваат голем број датотеки без да мора рачно да ја вчитаат секоја поединечно.

Покрај тоа што е лесен за користење и ефикасен во преземањето метаподатоци за видеа и аудио; ВидеоИнфо експрес е дизајниран и имајќи ја предвид компатибилноста! Го поддржува скоро секој популарен формат, вклучувајќи MP4/MOV/AVI/MKV/WMV/FLV/RMVB/MP3/WAV/M4A/AAC/WMA итн., што го прави идеален избор за секој кој работи со различни типови медиумски формати на редовно.

Севкупно; ако барате сигурна алатка која ќе ви помогне ефикасно да управувате со метаподатоците на вашите видеа, истовремено обезбедувајќи детални увиди во нивните технички спецификации - не гледајте подалеку од Video Info express!

Целосни спецификации
Издавач AuDane
Страница на издавачи http://www.dandans.com
Датум на издавање 2017-08-01
Датум на додавање 2017-07-31
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.2.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 29

Comments: