XMusicSpectrum

XMusicSpectrum 1.0.8

Windows / XWidget Software Studio / 213 / Целосни спецификации
Опис

XMusicSpectrum: Врвен софтвер за спектар на музички визуализатор

Дали сте љубител на музика кој ужива да ги визуелизира ритамите и ритмите на вашите омилени песни? Дали сакате да го подобрите вашето искуство со слушање музика со лесен и приспособлив софтвер со спектар на визуелизатор? Не гледајте подалеку од XMusicSpectrum!

XMusicSpectrum е иновативен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да ја визуелизирате вашата музика во реално време. Со својот елегантен и интуитивен интерфејс, XMusicSpectrum обезбедува беспрекорно корисничко искуство што ви овозможува да уживате во вашата музика како никогаш досега.

Една од клучните карактеристики на XMusicSpectrum е неговиот лесен дизајн. За разлика од другите софтвери со спектар на визуелизатор што може да го забави вашиот компјутер или да троши премногу меморија, XMusicSpectrum работи непречено без да влијае на вашата работа. Секогаш можете да го прикачите на екранот и да го направите проѕирен за да не се меша со други апликации.

Друга одлична карактеристика на XMusicSpectrum е неговата поддршка за теми, бои и разни персонализирани поставки. Можете да изберете од широк избор на теми за да одговараат на вашето расположение или стил, да ги приспособите боите за да одговараат на вашите преференции и да ги приспособите поставките за фино да ги прилагодите ефектите на визуелизација.

Без разлика дали слушате класична музика или хеви метал, XMusicSpectrum ве опфати. Ги поддржува сите главни аудио формати како MP3, WAV, FLAC, AAC, OGG Vorbis, WMA Pro Lossless, AIFF/ALAC (Apple Lossless), DSD (Direct Stream Digital) и многу повеќе.

Со напредните алгоритми за визуелизација на XMusicSpectrum и висококвалитетниот графички мотор за рендерирање напојуван со OpenGL 2.0+, секој ритам и нота во вашата музика ќе оживее на екранот. Ќе можете да го гледате спектарот на фреквенции во реално време со неверојатни визуелни ефекти како што се бранови форми, графикони со ленти или кругови.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве неколку препораки од задоволни корисници:

„Го користам XMusicSpectrum веќе со месеци и сè уште сум изненаден од тоа колку убаво изгледа мојата музика на екранот! Опциите за прилагодување се бесконечни!“ - Џон Д., музички продуцент

„XMusicSpectum стана суштинска алатка за мене кога сум диџејски емисии во живо. Тоа ми помага визуелно да ги следам моите миксови, додека додавам дополнителен слој на возбуда за мојата публика“. - Сара К., диџеј

„Ми се допаѓа колку е лесен за користење! Можев брзо да го инсталирам без никакви проблеми“. - Мајкл Т., Музички ентузијаст

Како заклучок, XMusicspectum е единствениот софтвер за MP3 и аудио што нуди неспоредливи способности за визуелизација, додека е доволно лесен и не влијае на перформансите. Неговите опции за приспособување обезбедуваат секој да добие свое уникатно искуство. Па зошто да чекате? Преземете XMusicspectum денес!

Целосни спецификации
Издавач XWidget Software Studio
Страница на издавачи http://www.xwidget.com
Датум на издавање 2017-08-02
Датум на додавање 2017-08-02
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 1.0.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 213

Comments: