Adventures Of Egorka

Adventures Of Egorka 2.5

Опис

Дали сте подготвени за авантура како ниедна друга? Не гледајте подалеку од Adventures Of Egorka, возбудливата игра која ќе ве држи на работ на вашето место од почеток до крај. Придружете ѝ се на Егорка, ученик во едно едноставно рурално училиште, кој ги поминува деновите пушејќи задници и убивајќи време, додека тргнува на патување за да го купи својот мотоцикл од соништата - „Карпати“.

Но, нема да биде лесно. На патот, Егорка мора да се двои со шефовите, да ги избегнува противниците, да пие и да пуши за да остане жива. Со 34 нивоа за освојување и 8 газди за совладување, оваа игра не е за оние со слабо срце.

Adventures Of Egorka е игра полна со акција која ќе ги тестира вашите вештини и рефлекси. Играта е брза и предизвикувачка, при што секое ниво претставува нови пречки и непријатели што треба да се надминат. Ќе ви треба брзо размислување и молскавични реакции ако сакате да ги поминете сите 34 нивоа.

Графиките во Adventures Of Egorka се врвни. Играта содржи неверојатни визуелни слики кои го оживуваат светот на рурална Русија. Од трошни згради до бујни шуми, секој детал е прецизно изработен за да создаде извонредно искуство со игри.

Една од најистакнатите карактеристики на Adventures Of Egorka е неговата саундтрак. Музиката совршено го доловува расположението на секое ниво, додавајќи дополнителен слој на возбуда додека играте низ секоја фаза.

Но, она што навистина го издвојува Adventures Of Egorka од другите игри во својата категорија е неговата смисла за хумор. Играта не се сфаќа премногу сериозно - на крајот на краиштата, станува збор за студент кој се обидува да купи мотор додека пие и пуши по пат! Овој лесен пристап прави освежувачка промена од другите игри кои понекогаш може да се сфатат премногу сериозно.

Севкупно, Adventures Of Egorka е одличен избор за секој кој бара авантуристичка игра исполнета со акција со многу хумор фрлен во добра мерка. Со својата предизвикувачка игра, неверојатна графика и фантастична саундтрак, оваа игра ќе ве забавува со часови!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-08
Датум на додавање 2020-07-08
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 2.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: