Coherence

Coherence 1.0

Опис

Coherence е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да ја претворите секоја веб-локација во целосна апликација за Windows за неколку секунди. Со Coherence, можете лесно да креирате самостојни апликации за вашите омилени веб-локации, правејќи ги подостапни и поудобни за користење.

Без разлика дали сте страствен корисник на социјалните мрежи или чест купувач преку Интернет, Coherence го олеснува креирањето сопствени апликации за сите ваши омилени веб-локации. Едноставно внесете го името и URL-то на веб-локацијата што сакате да ја конвертирате, зграпчете ја нејзината фавикон и voila! Сега имате целосно функционална апликација за Windows која работи независно од вашиот веб-прелистувач.

Една од клучните придобивки од користењето на Coherence е неговата способност да ја искористи моќта на Google Chrome. Секоја апликација создадена со Coherence користи свој примерок на Google Chrome, што значи дека секоја апликација има посебни поставки и екстензии. Ова ви овозможува да ја приспособите секоја апликација според вашите специфични потреби без да влијаете на другите апликации или вашиот главен веб-прелистувач.

Кохерентноста е неверојатно лесна за употреба и не бара никаква техничка експертиза. Интуитивниот интерфејс ве води низ секој чекор од процесот, од создавање нови апликации до управување со постоечките. Можете дури и да го приспособите изгледот на секоја апликација со избирање од различни теми и икони.

Друга одлична карактеристика на Coherence е неговата способност да работи повеќе апликации истовремено без да го забавува вашиот компјутер или да влијае на перформансите. Ова значи дека можете да ги имате сите ваши омилени веб-локации кои работат како самостојни апликации на вашиот десктоп без да се грижите за системските ресурси или паѓања.

Покрај тоа што е неверојатно корисен за лична употреба, Coherence има и многу практични апликации за бизниси и организации. На пример, компаниите можат да креираат сопствени апликации за нивните внатрешни системи или клиентски портали, што ги прави подостапни и попогодни за вработените и клиентите.

Генерално, ако барате лесен начин да претворите која било веб-страница во самостојна апликација за Windows со посебни поставки и екстензии користејќи ја моќта на Google Chrome - не гледајте подалеку од Coherence! Тоа е едноставен, но моќен софтвер кој ќе го направи прелистувањето полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач BZG
Страница на издавачи http://www.bzgwebs.com
Датум на издавање 2017-08-29
Датум на додавање 2017-08-29
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 24

Comments: