Logitech Touch Mouse Server for Windows (32-bit)

Logitech Touch Mouse Server for Windows (32-bit) 1.0

Опис

Logitech Touch Mouse Server за Windows (32-битни) е моќна софтверска апликација која ви овозможува да го претворите вашиот iPhone или iPod touch во безжична подлога за подлога и тастатура за вашиот компјутер. Ова иновативно софтверско решение е дизајнирано да им овозможи на корисниците лесен и удобен начин да го контролираат својот компјутер од нивниот мобилен уред, без потреба од дополнителен хардвер.

Со Logitech Touch Mouse Server, можете да уживате во слободата на контролирање на вашиот компјутер од каде било во просторијата, без да бидете врзани за вашата работна маса. Без разлика дали одржувате презентација, гледате филм или едноставно прелистувате на интернет, оваа разновидна софтверска апликација ви овозможува лесно да се движите низ сите ваши омилени апликации и програми.

Една од клучните карактеристики на Logitech Touch Mouse Server е неговиот интуитивен кориснички интерфејс. Апликацијата е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста, што им олеснува на корисниците на почетниците да започнат веднаш. Главниот екран на апликацијата ги прикажува сите достапни опции и поставки на организиран начин, овозможувајќи ви брз пристап до се што ви треба со само неколку допири.

Друга одлична карактеристика на Logitech Touch Mouse Server е неговата компатибилност со оперативните системи Windows 7 и Windows 8. Ова значи дека без разлика каков тип на компјутер имате дома или на работа, оваа моќна софтверска апликација ќе работи беспрекорно на кој било систем што работи со овие популарни оперативни системи.

Покрај неговата компатибилност со повеќе оперативни системи, Logitech Touch Mouse Server нуди и поддршка за повеќе јазици. Ова значи дека корисниците од целиот свет можат да уживаат во користењето на ова иновативно софтверско решение на нивниот мајчин јазик без никакви проблеми.

Едно нешто што го издвојува Logitech Touch Mouse Server од другите слични апликации на пазарот денес е неговата способност да ги приспособува поставките врз основа на индивидуалните преференции. Со оваа апликација богата со функции инсталирана на вашиот мобилен уред и компјутер, можете лесно да приспособите различни поставки како што се нивоата на чувствителност на глувчето или кратенките на тастатурата според вашите лични преференци.

Генерално, ако барате лесно за користење, но моќно решение кое ви овозможува далечински да го контролирате вашиот компјутер користејќи само вашиот iPhone или iPod touch, тогаш не гледајте подалеку од Logitech Touch Mouse Server за Windows (32-битен). Со својот интуитивен кориснички интерфејс и напредните функции, како што се приспособливите опции за поставки и повеќејазичната поддршка - оваа разновидна софтверска апликација има сè што е потребно за секој што сака целосна контрола над својот компјутер додека може слободно да се движи наоколу!

Целосни спецификации
Издавач Logitech
Страница на издавачи http://www.logitech.com/
Датум на издавање 2017-08-31
Датум на додавање 2017-08-31
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 222

Comments: