Auction Defender

Auction Defender 3.2.0.8

Windows / Auction Defender / 12208 / Целосни спецификации
Опис

Auction Defender: The Ultimate eBay Auction Tracking Software

Дали сте уморни од губење на аукциите на eBay во последната секунда? Дали сакате да ги зголемите вашите шанси за победа на аукции по најниска можна цена? Не гледајте подалеку од Auction Defender, интуитивниот и моќен софтвер дизајниран да ви помогне да ги следите аукциите на eBay и да понудите неколку секунди пред да се затворат.

Auction Defender е софтвер од новата генерација кој е дизајниран да го користи просторот на екранот што е можно поефикасно. Ова значи дека можете да следите стотици аукции во исто време без да мора постојано да кликате и да го освежувате вашиот прелистувач. Со Auction Defender, можете да седите и да се опуштите додека софтверот ја врши целата работа за вас.

Една од уникатните карактеристики на Auction Defender е неговата способност да поддржува масовно увоз со еден клик од Internet Explorer и Firefox. Ова значи дека ако најдете повеќе ставки на eBay кои ве интересираат, едноставно внесете ги во Auction Defender со еден клик и оставете го да ја направи својата магија.

Покрај тоа, Auction Defender има опционален интегриран прелистувач кој овозможува уште поефикасно следење. Можете да прелистувате низ различни аукциски страници без воопшто да ја напуштите програмата, што го прави полесно од кога било досега да ги следите сите ваши понуди.

Но, она што навистина го издвојува Auction Defender од слични алатки се неговите напредни способности за наддавање. Со овој софтвер, можете да понудите неколку секунди пред да се затвори аукцијата за да си ги дадете најдобрите шанси за победа по најниска можна цена. Можете исто така да поставите автоматско наддавање така што ако некој ве наддава, Auction Defender автоматски ќе постави друга понуда за вас до вашиот максимален износ.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да испраќа известувања преку е-пошта кога аукцијата ќе заврши или кога некој ќе ја надмине вашата тековна понуда. Ова значи дека дури и ако активно не ја следите страницата за аукција, Auction Defender ќе ја следи за вас и ќе ве извести кога ќе се случи нешто важно.

Генерално, ако сте сериозни за освојување на аукции на eBay по одлични цени, тогаш не гледајте подалеку од Auction Defender. Неговиот интуитивен интерфејс во комбинација со напредните способности за наддавање го прават задолжителна алатка за секој сериозен купувач или продавач на eBay кој бара предност пред нивната конкуренција. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Auction Defender
Страница на издавачи http://www.auctiondefender.com
Датум на издавање 2017-09-14
Датум на додавање 2017-09-14
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 3.2.0.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12208

Comments: