JpgText

JpgText 2.0

Windows / Alar Technologies / 228 / Целосни спецификации
Опис

JpgText 2.0: Врвен софтвер за OCR за бизнис

Во денешниот брз деловен свет, времето е пари. А кога станува збор за управување со документи и податоци, секоја секунда е важна. Тоа е местото каде што доаѓа JpgText 2.0 - интелигентен софтвер за OCR (оптичко препознавање знаци) кој може да ги трансформира скенираните хартиени документи и дигиталните фотографии во текстуални датотеки што може да се уредуваат и пребаруваат.

Со JpgText 2.0, можете да ги отклучите податоците во вашите документи и слики, правејќи ги лесно достапни и управувани. Без разлика дали се занимавате со фактури, сметки, договори или кој било друг вид документ, JpgText 2.0 може да ви помогне да го насочите вашиот работен тек и да заштедите драгоцено време.

Но, што го издвојува JpgText 2.0 од другите OCR софтвери на пазарот? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Интелигентна OCR технологија

JpgText 2.0 користи напредни алгоритми за да препознае текст во скенирани слики со неверојатна точност - дури и ако сликата е искривена или искривена. Ова значи дека можете да се потпрете на JpgText за да ги снимите сите важни информации од вашите документи без никакви грешки.

Поддршка за над 100+ јазици

Една од најимпресивните карактеристики на JpgText е неговата поддршка за над 100+ јазици - вклучувајќи англиски, шпански, француски, германски, кинески и многу други! Ова го прави идеално решение за бизниси кои работат на глобално ниво или се занимаваат со повеќејазични документи.

Сериска обработка

Ако имате голем број документи за обработка одеднаш, не грижете се - JpgText ве опфати! Со можностите за сериска обработка вградени во самиот софтверски интерфејс, можете да обработувате повеќе датотеки истовремено без да мора рачно да ја внесувате секоја одделно.

Излезни формати што може да се уредуваат

Откако вашиот документ ќе биде обработен со Jpgtext, имате достапни неколку опции како излезни формати, како што се Word Document (.docx), Excel табеларни пресметки (.xlsx), Text File (.txt) итн. Можете да изберете кој формат најмногу одговара на вашиот потребите врз основа на тоа како планирате да ги користите извлечените податоци подоцна.

Лесен за употреба интерфејс

JPGtext е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење. Корисничкиот интерфејс е доволно интуитивен што дури и оние кои не се технолошки такт ќе можат да го користат без никакви проблеми. Ова значи дека секој во рамките на една компанија може да ја користи оваа алатка без оглед на нивното ниво на техничка експертиза.

Заклучок:

Генерално, JPGtext е одличен избор за бизниси кои бараат ефикасен начин за управување со нивниот работен тек на документи. Со својата напредна OCR технологија, поддршка за повеќе од сто јазици, можности за сериска обработка и лесен за користење интерфејс, тој нуди се што им е потребно на бизнисите кои со нетрпение очекуваат да го дигитализираат нивниот систем за документација базиран на хартија. Па зошто да чекаме? Пробајте го JPGtext денес!

Целосни спецификации
Издавач Alar Technologies
Страница на издавачи https://sites.google.com/site/alartechnology/products
Датум на издавање 2018-04-04
Датум на додавање 2017-09-14
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .Net framework 4.0, MCR 9.0.1
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 228

Comments: