TP-Link AC3150 Wireless MU-MIMO Gigabit Router (Archer C3150) Firmware

TP-Link AC3150 Wireless MU-MIMO Gigabit Router (Archer C3150) Firmware 1.160707

Опис

Фирмверот TP-Link AC3150 Wireless MU-MIMO Gigabit Router (Archer C3150) е ажурирање на софтверот што може да помогне да се подобрат перформансите на вашиот рутер. Ова ажурирање на фирмверот е дизајнирано да ги реши сите проблеми што можеби биле присутни во претходната верзија и да ја подобри целокупната функционалност на вашиот уред.

Како еден од водечките производители на мрежна опрема, TP-Link има репутација за производство на висококвалитетни производи кои се сигурни и ефикасни. Рутерот Archer C3150 не е исклучок, кој нуди брзи брзини, напредни безбедносни карактеристики и поддршка за повеќе уреди.

Сепак, дури и најдобрите рутери може да имаат проблеми од време на време. Тоа е местото каде што доаѓаат ажурирањата на фирмверот. Со инсталирање на оваа најнова верзија на фирмверот Archer C3150, можете да се осигурате дека вашиот рутер работи најдобро и ги користи сите негови можности.

Значи, што точно нуди ова ажурирање на фирмверот? Еве неколку клучни карактеристики:

Подобрена стабилност: Еден заеднички проблем со рутерите е нестабилноста или испуштените врски. Овој нов фирмвер вклучува поправки за проблеми со стабилноста кои можеби биле присутни во претходните верзии.

Подобрени перформанси: со подобрена стабилност доаѓаат подобри перформанси во целина. Треба да забележите поголеми брзини и понепречено работење по инсталирањето на ова ажурирање.

Поправени грешки: сите грешки или дефекти во претходните верзии треба да се решат со ова ново издание. Ова значи помалку главоболки за вас додека го користите вашиот рутер секој ден.

Нови функции: покрај поправените грешки и подобрувањата на перформансите, овој фирмвер воведува и некои нови функции за да го подобри вашето искуство со рутерот Archer C3150. Тие вклучуваат ажурирани безбедносни протоколи и поддршка за дополнителни уреди на вашата мрежа.

Севкупно, ако имате какви било проблеми со вашиот рутер Archer C3150 или едноставно сакате да се осигурате дека работи со врвни перформанси, се препорачува инсталирање на ова најново ажурирање на фирмверот. Лесно е да се направи - само следете ги упатствата дадени од TP-Link - и најверојатно ќе направи забележителна разлика во тоа колку добро функционира вашиот уред понатаму.

Се разбира, секогаш е важно да се внимава кога се ажурира кој било софтвер на вашиот компјутер или други уреди. Погрижете се да направите резервна копија на сите важни податоци пред да продолжите со инсталација како оваа - само во случај нешто да тргне наопаку во текот на процесот.

Како заклучок, ако барате начин да ги подобрите перформансите на вашиот TP-Link AC3150 Wireless MU-MIMO Gigabit Router (Archer C3150), размислете да го преземете и инсталирате ова последно ажурирање на фирмверот денес!

Целосни спецификации
Издавач TP-LINK
Страница на издавачи http://www.tp-link.com
Датум на издавање 2017-09-14
Датум на додавање 2017-09-14
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 1.160707
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1707

Comments: