Gixen Desktop Manager

Gixen Desktop Manager 2.0.1

Опис

Gixen Desktop Manager: Крајното решение за управување со вашите Gixen Snipes

Дали сте уморни од постојано следење на вашите аукции на eBay и рачно поставување на понуди? Дали сакате решение без проблеми што може да ви помогне да победите на аукции без никаков напор? Не гледајте подалеку од Gixen Desktop Manager, врвниот софтвер за управување со вашите Gixen snipes.

Gixen е моќна онлајн услуга која автоматски поставува понуди на eBay во последен момент, осигурувајќи дека имате најдобри шанси да победите на аукција. Со Gixen Desktop Manager, сега можете да управувате со вашите снајпи полесно и поефикасно од кога било досега.

Што е Gixen?

Gixen е онлајн услуга која им овозможува на корисниците да поставуваат автоматски понуди на аукциите на eBay. За разлика од другите услуги за наддавање, кои бараат од корисниците да бидат онлајн во моментот на наддавањето, Gixen ги поставува понудите автоматски дури и ако вашиот компјутер е исклучен. Ова значи дека не треба да се грижите дека ќе пропуштите на аукција поради технички проблеми или проблеми со интернет конекција.

Со својата функција за групно наддавање, Gixen, исто така, гарантира дека само една понуда е поставена по корисник по аукција. Ова значи дека ако еден корисник победи на аукција со неговата понуда, сите други нерешени понуди од други корисници автоматски се откажуваат. Оваа функција помага да се спречи прекумерното наддавање и обезбедува фер конкуренција меѓу понудувачите.

Зошто да користите Gixen Desktop Manager?

Додека користењето на веб-интерфејсот за управување со вашите snipe работи совршено, може да биде незгодно и одзема време да се движите низ повеќе страници само за да закажете или надгледувате еден snipe. Тоа е местото каде што Gixen Desktop Manager доаѓа во рака.

Со оваа апликација инсталирана на вашиот Windows десктоп, можете лесно да закажувате нови snipe или да ги менувате постоечките со само неколку кликања. Не треба секој пат да отворате веб-прелистувач; се може да се направи од самата апликација.

Интерфејсот на апликацијата е едноставен, но интуитивен; ги прикажува сите закажани снимки во приказ на листа заедно со нивниот моментален статус (во очекување/активни/победи/изгубени). Можете исто така да ги сортирате според различни критериуми како што се преостанат датум/време или име/број на ставка за лесно упатување.

Друга предност на користењето на Gixen Desktop Manager над веб-интерфејсот е брзината; бидејќи сè работи локално на вашиот компјутер наместо секој пат да се вчитува од оддалечени сервери, практично нема задоцнување при извршување на дејства како што се додавање нови ставки или освежување статуси.

Карактеристики

Еве неколку клучни карактеристики што ги нудат и Gixen и неговиот менаџер за работна површина:

- Автоматско наддавање: поставете понуди автоматски во последен момент без да мора да бидете онлајн.

- Групно наддавање: Само една понуда по корисник по аукција.

- Неограничен број на снајпи: Распоредете онолку предмети колку што сакате.

- Бесплатни додатоци за прелистувач: Достапни за Internet Explorer (IE), Firefox и Chrome.

- Безбедна врска: Целата комуникација помеѓу клиентот/серверот користи SSL шифрирање.

- Целосно бесплатно: Без никакви скриени такси или давачки!

Системски барања

За да користите GDM (GizemDesktopManager), проверете дали вашиот систем ги исполнува овие барања:

- Windows 7 SP1/8/10

-. NET Framework 4.x

- Интернет врска (за синхронизација на податоци)

инструкции за инсталација

Инсталирањето на GizemDesktopManager не може да биде полесно! Само следете ги овие чекори:

1) Преземете ја датотеката GizemDesktopManager.exe од нашата веб-страница

2) Стартувај датотека GizemDesktopManager.exe

3) Следете ги упатствата на волшебникот за инсталација

4) Стартувајте ја апликацијата GizemDesktopManager откако ќе заврши инсталацијата

Заклучок

Како заклучок, GizemDesktopManager нуди лесно за користење решение за управување со сите аспекти поврзани со автоматското наддавање на eBay преку веб-страницата gizm.com. Неговиот едноставен, но интуитивен интерфејс го прави закажувањето нови ставки брзо и лесно, истовремено обезбедувајќи ажурирања во реално време за статусот на секоја ставка во текот на целиот процес. Најдобриот дел? Тоа е потполно бесплатно! Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Gixen
Страница на издавачи http://www.gixen.com
Датум на издавање 2017-09-17
Датум на додавање 2017-09-17
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 2.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 3155

Comments: