The Sims 4 Create A Sim Demo

The Sims 4 Create A Sim Demo 1.0

Windows / Electronic Arts / 2438 / Целосни спецификации
Опис

The Sims 4 Create A Sim Demo е игра која ви овозможува да креирате уникатни и детални Sims со прецизност. Оваа моќна нова алатка ви дава можност директно да манипулирате со вашите Sims, овозможувајќи бескрајни опции за прилагодување. Со Create A Sim Demo, можете да креирате нови Sims и да го приспособите нивниот изглед, мода, стилови на одење, аспирации и особини на личноста.

Една од највозбудливите карактеристики на The Sims 4 Create A Sim Demo се неговите прецизни алатки. Можете да ги користите овие алатки за да го приспособите секој аспект од изгледот на вашиот Sim - од цртите на лицето до обликот на телото. Можете дури и да прилагодите поединечни делови од телото како што се рацете и нозете за навистина уникатен изглед.

Покрај опциите за прилагодување на физичкиот изглед, The Sims 4 Create A Sim Demo исто така ви овозможува да го изберете модниот стил на вашиот Sim. Постојат стотици предмети за облека достапни во играта кои се движат од секојдневна облека до свечена облека. Можете да измешате и споите различни парчиња додека не ја најдете совршената облека за вашиот Sim.

Друг важен аспект на создавање уникатен лик во The Sims 4 Create A Sim Demo е изборот на нивните карактеристики на личноста. Има десетици различни карактеристики достапни во играта кои ќе влијаат на тоа како вашиот Sim се однесува и комуницира со другите ликови во светот на играта.

Откако ќе ја создадете вашата совршена SIM-картичка со помош на The Sims 4 Create A Sim Demo, можете да ги споделите со другите така што ќе ги поставите во Галеријата - онлајн заедница каде играчите можат да ги споделуваат своите креации меѓу себе. Оттаму, другите играчи можат да ја преземат вашата SIM директно во нивната сопствена копија на The Sims 4.

Генерално, ако барате моќна алатка која овозможува бескрајни опции за прилагодување кога станува збор за создавање ликови во игри како The Sims 4 - тогаш не гледајте подалеку од The ​​Sims 4 Create A Sim Demo!

Целосни спецификации
Издавач Electronic Arts
Страница на издавачи http://www.ea.com
Датум на издавање 2017-09-25
Датум на додавање 2017-09-25
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.0
Барања за ОС Webware, Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 2438

Comments: