WebcamMax

WebcamMax 8.0.7.8

Windows / CoolwareMax / 5846274 / Целосни спецификации
Опис

WebcamMax е моќен софтвер кој ви овозможува да додадете илјадници интересни ефекти на видеото на вашата веб камера за видео разговори во живо или стриминг. Со редовно додавање на нови ефекти, можете да ја покажете вашата креативност и да се забавувате со пријателите со тоа што ќе носите мачкини очи, ќе станете чудак со две глави или дури и ќе се појавите во бараниот постер.

Овој софтвер ги поддржува скоро сите популарни програми за веб-камери како што се Windows Live Messenger, Skype, Yahoo Messenger, Camfrog, YouTube, Ustream и JustinTV. Можете да снимате снимки или видео клипови со WebcamMax и директно да ги споделувате на Facebook или YouTube.

Една од најимпресивните карактеристики на WebcamMax е неговата способност да работи како виртуелна веб камера. Ова значи дека можете да прикажувате видеа, слики, компјутерски екрани или дури и повеќе видеа од веб-камери на други за време на вашите разговори во живо или сесии за стриминг. Може да се префрлате помеѓу различни извори со само еден клик.

Друга одлична карактеристика на WebcamMax е дудлирањето. Можете да сликате по желба на видео прозорецот или да ставите печат со избирање од десетици дадени примери. Оваа функција додава дополнителен слој на забава и креативност на вашите разговори и преноси во живо.

WebcamMax, исто така, поддржува различни видови на големини на извори на веб-камери, вклучувајќи 320X240, 640X480, 640x360 и 352x288 за да задоволат различни потреби.

Генерално, овој софтвер е совршен за секој кој сака да додаде возбуда и креативност во нивните разговори во живо и преноси. Без разлика дали го користите за лична употреба со пријателите или професионална употреба на деловни состаноци - WebcamMax ве покрива!

Клучни карактеристики:

1) Илјадници кул ефекти: додадете илјадници интересни ефекти како мачкини очи или барани постери.

2) Поддржува популарни програми: Работи беспрекорно со популарни програми како Skype и Yahoo Messenger.

3) Виртуелна веб-камера: Прикажувајте видеа/слики/екрани/повеќе веб-камери за време на разговори/стримови во живо.

4) Карактеристика на Doodling: Насликајте/печат на видео прозорецот користејќи десетици дадени примери.

5) Големини на повеќе извори: Поддржува различни видови на големини на извори на веб-камери, вклучувајќи 320X240 и 640X480.

Компатибилност:

WebcamMax работи беспрекорно со скоро сите популарни програми за веб-камери како што се Windows Live Messenger (MSN), Skype, Yahoo Messenger, Camfrog, YouTube, Ustream и JustinTV.

Системски барања:

- Microsoft Windows XP/Vista/7/8/10

- Процесор Intel Pentium III (или еквивалентен AMD процесор)

- Најмалку 256 MB RAM

- графичка картичка компатибилна со DirectX9

- Интернет конекција

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер кој ви овозможува да додавате илјадници интересни ефекти додека разговарате онлајн, тогаш не гледајте подалеку од Webcam Max! Со своите широк опсег опции за компатибилност заедно со неговата функција за виртуелна камера која им овозможува на корисниците да прикажуваат видеа/слики/екрани/повеќе веб-камери за време на нивните сесии за разговор, навистина нема ништо друго таму! Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач CoolwareMax
Страница на издавачи http://www.coolwaremax.com
Датум на издавање 2017-09-29
Датум на додавање 2017-09-29
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за веб-камера
Верзија 8.0.7.8
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 135
Вкупно преземања 5846274

Comments: