scViewerX ActiveX Control (64-bit)

scViewerX ActiveX Control (64-bit) 6.0

Windows / Software Companions / 2537 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте програмер што бара моќна алатка за прегледување, забелешка, печатење и конвертирање на датотеки во различни формати, scViewerX ActiveX Control (64-битна) е совршено решение за вас. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на програмерите лесно да работат со датотеките PDF, DWF, CGM, HPGL/2, TIFF, PNG, Gerber RS274D и Gerber RS274X.

Со scViewerX ActiveX Control (64-битна), можете да ги прибележете вашите датотеки со текст, печати, слики од полигони, стрелки, мерења на површина, линии на димензии, баркодови со слободна ревизија облаци и многу повеќе. Ова го олеснува додавањето белешки или коментари на вашите документи по потреба. Можете исто така да ги конвертирате сите поддржани формати на датотеки во PDF или PDF/A TIFF и повеќе Разделете и спојувајте PDF и TIFF датотеки.

Една од најкорисните карактеристики на scViewerX ActiveX Control (64-битна) е неговата споредувачка карактеристика. Ова ви овозможува брзо и лесно прикажување на разликите помеѓу две ревизии. Можете по избор да го зачувате резултатот од споредбата во датотека. Оваа функција го олеснува гледањето на промените направени помеѓу различни верзии на документот.

Печатењето документи е исто така едноставно со овој софтвер. Можете да печатите на сите уреди за печатач поддржани од Windows користејќи печатење n-up или печатење во режим на постер што овозможува повеќе страници со документи на еден лист хартија.

Инсталирањето и деинсталирањето се едноставни процеси благодарение на корисничкиот интерфејс обезбеден од scViewerX ActiveX Control (64-битен). Напредните функции за зумирање на одредени области или за префрлање низ големи документи им го олеснуваат од кога било досега за програмерите кои работат со сложени проекти.

Целокупната контрола на scViewerX ActiveX (64-битна) обезбедува одличен сет на алатки кои ќе му помогнат на секој развивач кој работи со овие типови датотеки да ја заврши својата работа брзо и ефикасно. Без разлика дали ви се потребни основни можности за гледање или напредни карактеристики за прибелешки, овој софтвер има сè што ви треба во еден практичен пакет!

Целосни спецификации
Издавач Software Companions
Страница на издавачи http://www.softwarecompanions.com
Датум на издавање 2017-10-03
Датум на додавање 2017-10-03
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 6.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 2537

Comments: