TomTom MyDrive Connect

TomTom MyDrive Connect 4.1.6.3253

Windows / TomTom International BV / 9151 / Целосни спецификации
Опис

TomTom MyDrive Connect: Врвниот придружник за патување

Дали сте уморни од губење на вашите патувања? Дали сакате да се осигурате дека секогаш ги имате најновите мапи и софтверски ажурирања за вашиот уред за навигација TomTom? Не гледајте подалеку од TomTom MyDrive Connect, бесплатната апликација за поддршка која ви помага лесно да управувате со вашата содржина и услуги.

Со MyDrive Connect, ажурирањето на вашиот TomTom навигациски уред никогаш не било полесно. Едноставно инсталирајте ја апликацијата на вашиот компјутер или Mac компјутер и поврзете го уредот за да започнете да ги добивате најновите мапи, софтверски ажурирања и обновувања на услуги. Препорачуваме редовно да се поврзувате за да се осигурате дека го имате најдоброто возможно искуство.

Но, што точно може да направи MyDrive Connect за вас? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Лесна инсталација

Инсталирањето на MyDrive Connect е лесно. Само преземете го од нашата веб-локација на вашиот компјутер или Mac компјутер, следете ги едноставните упатства за инсталација и Voila! Подготвени сте да одите.

Најнови карти

Со MyDrive Connect, секогаш ќе имате пристап до најновите мапи за над 150 земји ширум светот. Без разлика дали планирате патување низ Европа или истражувате нови градови во Азија, нашите ажурирани мапи ќе ви помогнат да ве водат на секој чекор од патот.

Софтверски ажурирања

Знаеме колку е важно вашите уреди да работат непречено. Затоа нудиме редовни ажурирања на софтверот преку MyDrive Connect. Овие ажурирања вклучуваат поправени грешки и подобрувања на перформансите што ќе го подобрат вашето целокупно искуство во возењето.

Обновување на услуги

Треба да обновите услуга како што се предупредувања за брзи камери или информации за сообраќајот во живо? Нема проблем! Со MyDrive Connect, лесно е да се обнови која било услуга директно од апликацијата.

Редовни ажурирања

Постојано работиме зад сцената за да ги подобриме нашите производи и услуги. Затоа објавуваме неколку ажурирања секоја недела преку MyDrive Connect. Овие ажурирања може да вклучуваат нови функции или поправени грешки што ќе го направат користењето на нашите производи уште подобро.

Компатибилност

My Drive Connect е компатибилен со сите верзии на Windows (7/8/10) и MAC OS X 10.x (Yosemite) и погоре

Заклучок:

Како заклучок, бесплатната апликација за поддршка на TomTom - My Drive connect - го прави ажурирањето на уредите за навигација без напор, обезбедувајќи им на корисниците пристап до ажурирани мапи, надградби на софтвер, обновување услуги итн. оптимално искуство во возењето. Значи, ако се бара патување без проблеми, тогаш не гледајте подалеку од Tomtom's my drive connect!

Целосни спецификации
Издавач TomTom International BV
Страница на издавачи http://iphone.tomtom.com
Датум на издавање 2017-10-04
Датум на додавање 2017-10-04
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија 4.1.6.3253
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 56
Вкупно преземања 9151

Comments: