Perfect Webcam Monitor

Perfect Webcam Monitor 4.0

Windows / Perfect Surveillance Software / 862 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате пристапен начин да го заштитите вашиот дом и семејство без да се скршите? Не гледајте подалеку од Perfect Webcam Monitor, софтверот што е лесен за употреба што ги претвора вашите стари или вградени веб-камери во моќни безбедносни камери.

Со само три едноставни чекори, можете да креирате врвен безбедносен систем на веб-камери. Прво, преземете и инсталирајте Perfect Webcam Monitor. Второ, изберете ја вашата веб камера од листата на достапни видео уреди на вашиот компјутер. И, конечно, кликнете на „Стартувај мониторинг“ за да започнете со следење на вашиот дом или канцеларија.

Откако ќе го поставите Perfect Webcam Monitor, можете да се пријавите во секое време преку интернет за да ја следите и контролирате вашата веб камера од далечина. И ако некој упадне додека сте отсутни, веднаш ќе бидете предупредени со снимки на натрапниците испратени до вашиот мобилен уред и снимено видео поставено на облакот.

Но, Перфектниот монитор на веб-камера не е само за безбедност на домот - тој е совршен и за следење на канцеларии без надзор или следење што се случува во собата на бебето. Со снимањето со детекција на движење кое заштедува простор со снимање само кога нешто се случува и известувањата по е-пошта или SMS достапни за откривање движење, можете да бидете сигурни дека сè е под контрола.

И со веб-контролната табла која ви овозможува далечински пристап и да гледате преноси во живо преку интернет, како и закажано снимање видео и опции за следење на движењето, Perfect Webcam Monitor ви дава целосна контрола врз вашиот систем за надзор.

Па, зошто да потрошите стотици долари на скапи IP камери кога се што ви треба е стара веб камера и совршен монитор на веб камера? Преземете го денес и почнете да го заштитувате она што е најважно!

Целосни спецификации
Издавач Perfect Surveillance Software
Страница на издавачи http://www.perfect-surveillance.com
Датум на издавање 2017-10-08
Датум на додавање 2017-10-08
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за веб-камера
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања Webcam
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 862

Comments: