Unicode Chars Generator

Unicode Chars Generator 1.1

Windows / Windows Portable Apps / 27 / Целосни спецификации
Опис

Генератор на знаци на Уникод: Моќна алатка за генерирање знаци на Уникод

Ако барате моќна алатка која може да генерира знаци на Unicode, не гледајте подалеку од Unicode Chars Generator. Оваа мала и пренослива апликација е дизајнирана да генерира од 1 до 1114111 знаци на Unicode, што ја прави суштинска алатка за секој што треба да работи со овие типови знаци.

Без разлика дали сте програмер, дизајнер или само некој кој треба да работи со различни јазици и групи на знаци, Unicode Chars Generator е совршено решение. Со својот едноставен интерфејс и лесни за употреба функции, овој софтвер го олеснува генерирањето на секаков тип на карактер што ви треба.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ги прикажува генерираните знаци како континуирана низа без никакви празни места. Ова го олеснува копирањето и залепувањето на знаците во други апликации или документи без да се грижите за проблеми со форматирањето.

Меѓутоа, ако претпочитате нешто помалку пренатрупано, можете да ѝ наложите на алатката да ги прикаже резултатите во вертикална листа. Иако овој процес трае подолго од вообичаеното, вреди ако сакате вашите резултати да бидат прикажани на поорганизиран начин.

Друга одлична карактеристика на Unicode Chars Generator е неговата способност да го прикажува индексниот број до секој знак. Ова го олеснува следењето на кој знак со кој број на индекс одговара кога работите на поголеми проекти.

Најдобро од сè, не е потребна инсталација за овој софтвер - едноставно преземете и стартувајте од кој било пренослив уред за складирање. Ова значи дека можете да ја однесете вашата работа во движење без да се грижите за инсталирање дополнителен софтвер на повеќе уреди.

Како заклучок, ако ви треба моќна алатка за генерирање знаци на Unicode, тоа е и едноставно и преносливо - не гледајте подалеку од Unicode Chars Generator!

Целосни спецификации
Издавач Windows Portable Apps
Страница на издавачи http://windowsportableapps.blogspot.com/
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 27

Comments: