Media Player S Pro

Media Player S Pro 1.0.6

Windows / Yellow Elephant Productions / 1029 / Целосни спецификации
Опис

Media Player S Pro: Врвен софтвер за MP3 и аудио

Дали сте уморни од користење медиа плеери кои поддржуваат само ограничен број формати на датотеки? Дали сакате да имате целосна контрола врз вашето искуство со репродукција на аудио и видео? Не гледајте подалеку од Media Player S Pro, врвниот софтвер за MP3 и аудио.

Со Media Player S Pro, можете да репродуцирате буквално секој формат на медиумска датотека, вклучувајќи FLV, MPG, VOB, QuickTime, MOV, MP3, FLAC, ALAC и повеќе од 200 други. Без разлика дали слушате музика или гледате видеа на вашиот компјутер или мобилен уред, оваа апликација обезбедува беспрекорно корисничко искуство што ви овозможува да ги приспособите поставките за еквилајзерот и да креирате свои плејлисти.

Но, тоа не е се. Со напредните функции и способности на Media Player S Pro, можете да го подигнете вашето искуство со репродукција на аудио и видео на следното ниво. Еве само неколку од многуте придобивки од користењето на овој моќен софтвер:

1. Слушајте радио станици од целиот свет

Со вградената функција за радио плеер на Media Player S Pro, можете да слушате илјадници радио станици од целиот свет со само неколку кликања. Без разлика дали сте расположени за музика или за разговор на радио програмирање на кој било јазик што може да се замисли - има по нешто за секого!

2. Гледајте ТВ канали на Интернет

Media Player S Pro, исто така, им овозможува на корисниците лесно да гледаат ТВ канали преку Интернет од целиот свет! Никогаш повеќе нема да ги пропуштите вашите омилени емисии се додека се достапни на интернет.

3. Пренесувајте ги содржините на SoundCloud и YouTube

Една единствена карактеристика што го издвојува Media Player S Pro од другите медиа плеери е неговата способност да проследува содржина директно од SoundCloud и услугите на YouTube! Ова значи дека корисниците можат лесно да пристапат до нивните омилени песни или видеа без да мора да ја напуштат претпочитаната апликација за медиа плеер.

4. Кеширајте ја избраната содржина за офлајн репродукција

Друга одлична карактеристика што ја нуди Media Player S Pro е неговата способност да ја кешира избраната содржина за офлајн репродукција подоцна! Ова значи дека корисниците можат да уживаат во омилените песни или видеа дури и кога немаат достапна интернет конекција.

5. Прилагодете го вашето корисничко искуство со скинови и теми

Media Player S Pro нуди неколку опции за скинови и теми за корисниците да можат да го прилагодат својот кориснички интерфејс според личните преференци!

6. Напредни поставки за еквилајзер

Апликацијата обезбедува напредни поставки за еквилајзер кои им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз тоа како сакаат нивната музика да се репродуцира преку различни звучници/слушалки итн., што ја прави совршена за аудиофилите кои бараат висококвалитетен излез на звук!

7. Креирајте плејлисти

Корисниците имаат целосна контрола врз креирањето листи за репродукција според личните преференци што им олеснува не само да ги организираат туку и брзо да пристапат до сите нивни омилени песни одеднаш без рачно да пребаруваат низ папките секогаш кога сакаат да слушаат нешто конкретно.

Во заклучок,

Ако барате се-во-едно решение кога станува збор за репродукција на различни типови мултимедијални датотеки, тогаш не гледајте подалеку од Media Player S PRO! Со својот широк опсег на функции, како што се услугите за стриминг, како што е интеграцијата на SoundCloud/Youtube, заедно со можностите за офлајн кеширање во комбинација со приспособливите опции за скинови/теми, ја прават оваа апликација совршен избор секој што сака целосна контрола врз тоа како ја консумираат дигиталната забава денес!

Целосни спецификации
Издавач Yellow Elephant Productions
Страница на издавачи http://tidalmediainc.com/
Датум на издавање 2017-10-23
Датум на додавање 2017-10-23
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0.6
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1029

Comments: