SWYH (Stream What You Hear)

SWYH (Stream What You Hear) 1.4 build 16069

Windows / Stream What You Hear / 393 / Целосни спецификации
Опис

SWYH (Stream What You Hear) е моќен и разновиден софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да го пренесувате звукот на вашиот компјутер на уред UPnP/DLNA како што се телевизори, засилувачи, мрежни приемници, конзоли за игри. Со SWYH, можете да снимате кој било звук на вашиот компјутер („што слушате“) и да го пренесувате како MP3 или WAV/PCM (L16) преку HTTP.

Без разлика дали сакате да слушате музика од вашиот компјутер на системот за домашно кино или да играте игри со извонреден звук на звучниците на вашиот ТВ, SWYH го олеснува емитувањето на звукот на вашиот компјутер безжично. Софтверот е дизајниран за оперативни системи Виндоус и поддржува автоматско откривање UPnP/DLNA Media Renderer и акција „Play“.

Една од клучните карактеристики на SWYH е неговата способност да го снима она што го слушате во MP3-датотека. Ова значи дека можете лесно да креирате висококвалитетни снимки од музика, подкасти, онлајн радио емисии или која било друга аудио содржина што се репродуцира на вашиот компјутер. Без разлика дали сте музичар кој сака да сними изведба во живо или подкастер кој сака да снима интервјуа со гости од далечина, SWYH го олеснува создавањето снимки од професионален степен без дополнителен хардвер.

Друга одлична карактеристика на SWYH е неговата компатибилност со широк опсег на уреди. Софтверот е усогласен со UPnP/DLNA 1.0 Media Server, што значи дека работи беспрекорно со повеќето модерни телевизори, засилувачи, мрежни приемници и конзоли за игри. Ова му олеснува на секој во куќата да ужива во омилената музика или аудио содржина без да мора да биде директно поврзан со својот компјутер.

SWYH нуди и напредни поставки за корисници кои сакаат поголема контрола врз нивното искуство со стриминг. На пример, корисниците можат да ги приспособат поставките за бит-стапка и брзина на примероци за нивните преноси во зависност од нивните преференции и достапниот опсег. Дополнително, корисниците можат да избираат помеѓу стриминг во формат MP3 (кој нуди подобра компатибилност меѓу уредите) или формат WAV/PCM (кој нуди повисок квалитет, но бара поголем пропусен опсег).

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно решение за безжично проследување на аудио од вашиот компјутер на други уреди во вашата домашна мрежа, тогаш не гледајте подалеку од SWYH! Со својот интуитивен интерфејс и робусниот сет на функции вклучувајќи автоматско откривање на медиумски рендерер UPnP/DLNA и поддршка за акција „Играј“ заедно со можностите за снимање во MP3-датотеки - овој софтвер има се што им е потребно на аудиофилите насекаде!

Целосни спецификации
Издавач Stream What You Hear
Страница на издавачи https://www.streamwhatyouhear.com
Датум на издавање 2017-10-23
Датум на додавање 2017-10-23
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.4 build 16069
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 393

Comments: